Un primar din Lugansk ar fi fost răpit și împușcat în inimă - FOTO în articol

Un primar din Lugansk ar fi fost răpit și împușcat / Foto: Pixabay, de Jan Marcus Trapp
Un primar din Lugansk ar fi fost răpit și împușcat / Foto: Pixabay, de Jan Marcus Trapp

Un primar din Lugansk ar fi fost răpit și împușcat

Primarul prorus al unui oraș din estul Ucrainei, care s-a bucurat de invazia președintelui Vladimir Putin asupra Ucrainei, ar fi fost împușcat după ce ar fi fost răpit din casa lui, scrie Daily Mail.

Vlodymyr Struk, din Kreminna, Luhansk, ar fi fost ucis marți. El ar fi fost împușcat în inimă, după ce a fost răpit din casă, potrivit soției sale. Pe 1 martie, soția primarului din Kreminna, Vladimir Struk, a anunțat autoritățile că acesta a fost răpit de persoane neidentificate, îmbrăcate în uniforme de camuflaj.

Anunțând știrea pe Facebook, consilierul ministrului de Interne al Ucrainei, Anton Gerașcenko, a susținut că Vlodymyr Struk este un „susținător al Republicii Populare Lugansk” (LPR) și a urmărit activ o „poziție pro-rusă” în ultima săptămână prin „comunicarea cu rusul”."

„Cu un trădător al Ucrainei mai puțin"

Consilierul ministrului de interne al Ucrainei a susținut că Struk „a fost judecat de curtea tribunalului popular” și l-a numit „trădător”. El a susținut, de asemenea, că Ucraina nu a putut „face nimic cu Struk în ultimii opt ani”, de când separatiștii susținuți de Moscova controlează regiunile din sud-estul Ucrainei Donețk și Lugansk - cunoscute colectiv sub numele de Donbas.

Gerașcenko a scris pe rețelele de socializare: „Cu un trădător al Ucrainei mai puțin! Vladimir Struk, fostul adjunct al Consiliului Regional Lugansk, șeful OTG de la Kreminețk, a fost găsit ucis".

Alexander Tyulakov, directorul adjunct de la Gazprom, s-ar fi sinucis

Reamintim că directorul general adjunct al Centrului Unificat de Reglementări (UCC) al Gazprom pentru securitatea corporativă, Alexander Tyulakov, a fost găsit mort în  satul Leninskoye din districtul Vyborg din regiunea Sankt Petersburg.

Alexander Tyulakov, directorul general adjunct al Centrului Unificat de Reglementări (UCC) al Gazprom, în vârstă de 61 de ani, s-ar fi sinucis în dimineața zilei de 25 februarie. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit de soţia sa în garajul casei. Potrivit unei surse din KP-Petersburg, familia susține că de la un timp Alexander Tyulakov avea un comportament schimbat şi se gândea des la pensionare. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel