Alexander Tyulakov, directorul adjunct de la Gazprom, s-ar fi sinucis

Directorul general adjunct al Centrului Unificat de Reglementări (UCC) al Gazprom, Alexander Tyulakov, a fost găsit mort în garajul casei sale în apropiere de Sankt Petersburg. Corpul directorului general adjunct al Gazprom a fost găsit în cartierul Vyborgsky.

Directorul general adjunct al Centrului Unificat de Reglementări (UCC) al Gazprom pentru securitatea corporativă, Alexander Tyulakov, a fost găsit mort în  satul Leninskoye din districtul Vyborg din regiunea Sankt Petersburg.

Alexander Tyulakov, directorul general adjunct al Centrului Unificat de Reglementări (UCC) al Gazprom, în vârstă de 61 de ani, s-ar fi sinucis în dimineața zilei de 25 februarie, notează 47news.ru

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit de soţia sa în garajul casei.

Potrivit unei surse din KP-Petersburg, familia susține că de la un timp Alexander Tyulakov avea un comportament schimbat şi se gândea des la pensionare.

Autorităţile spun că bărbatul avea un bilet în buzunarul din spate al pantalonilor, bilet pe care soția sa nu a vrut să-l citească, a declarat o sursă pentru KP-Petersburg.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel