Un polițist militar a recunoscut înainte de a se sinucide că este un cunoscut criminal în serie

Foto ilustrativ de Republica de la Pixabay
Foto ilustrativ de Republica de la Pixabay

Un bărbat, fost polițist militar, a recunoscut înainte de a se sinucide că este un cunoscut criminal în serie, căutat de autorități de câteva decenii.

Un fost polițist militar a recunoscut înainte să se sinucidă că este "Le Grêlé", pseudonimul acordat unui individ care a comis mai multe crime și violuri în Paris, între 1986 și 1994, transmite BBC.

Printre faptele atribuite lui "Le Grêlé" se numără și uciderea lui Cécile Bloch, în vârstă de 11 ani, dată dispărută după ce nu s-a prezentat la școală.

Avocatul care reprezintă familiile victimelor, Didier Saban, a declarat că "Nu vom cunoaște niciodată toate crimele comise de Le Grêlé."

"Le Grêlé" este legat de cel puțin patru crime și șase violuri. Sinuciderea lui François Vérove, așa cum a fost identificat fostul polițist militar, a lăsat familiile victimelor fără multe răspunsuri.

Trupul neînsuflețit al individului de 59 de ani a fost descoperit într-un apartament închiriat după ce, pe 27 septembrie, soția sa l-a dat dispărut. Lângă cadavru a fost găsit și un bilet, în care acesta ar fi recunoscut faptele. 

Autoritățile au confirmat că bărbatul are legătură cu acele crime în urma unor analize ADN.

VEZI ȘI: Român arestat pentru că și-ar fi ucis soția și fiica, în urmă cu 28 de ani, în Franța. Copila fusese violată

La 28 de ani de la dublul asasinat care a cutremurat Franța, cu ajutorul noilor tehnici de analiză a ADN-ului, a fost făcută o arestare: un român - soțul și tatăl celor două victime. 

Cazul unui dublu asasinat, mamă și fiică, a fost rezolvat după 28 de ani de la comiterea faptelor, datorită noilor tehnici de analiză genetică. Michele M. (43 de ani) și fiica sa, Christine (13 ani), au fost găsite moarte, cu gâturile tăiate, în casa lor din Sassenage, Isère, în sud-estul Franței, 7 ianuarie 1993. Totodată, fetița fusese violată, scrie francebleu.fr.

Pe pantalonul fetiței a fost găsită spermă, dar la momentul respectivă, această urmă biologică nu a fost analizată. 

De-a lungul anilor, cinci anchetatori s-au ocupat succesiv de caz, s-au făcut zeci de expertize și au fost audiați numeroși martori. Ba mai mult, au fost făcute apeluri către eventuali alți martori în emisiunea de televiziune 'Martorul nr. 1' a lui Jacques Pradel, în 1995.

(Citește mai mult AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel