Un polițist local a lovit cu o mașină două femei în parcul IOR din Capitală

Un polițist local a lovit cu o mașină două femei în parcul IOR din Capitală / Foto: Pixabay
Un polițist local a lovit cu o mașină două femei în parcul IOR din Capitală / Foto: Pixabay

Un polițist local ar fi lovit cu o mașină două femei în parcul IOR din Capitală.

Un incident grav a avut loc in parcul IOR din Capitala. Un vehicul electric condus de un polițist local a lovit puternic doua femei care se plimbau, transmite Realitatea Plus. Ambele victime au avut nevoie de îngrijiri medicale din partea medicilor.

Impactul a fost atât de puternic încât cele două femei au fost proiectate pe gazon, la o distanță de câțiva metri, spun martorii. La fața locului a ajuns un echipaj SMURD care a preluat cele două victime. Cei care au văzut incidentul mai spun că polițistul respectiv ar fi plecat de pe loc cu mașinuța și că sunt șanse mari să fi pierdut controlul vehiculului și să nu fi putut opri atunci când le-a văzut pe femei. Oamenii legii urmează să stabilească cum s-a produs accidentul.

VEZI ȘI: VIDEO – Greșeala gravă pe care o fac șoferii pe Autostrada Soarelui. Risc crescut de accident

Doi polițiști din Maramureș au ajuns la spital după ce au fost bătuți

Doi polițiști care au încercat să aplaneze un conflict în localitatea Lăpușel, județul Maramureș, au ajuns la spital, bătuți. Agresorul a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, pentru ultraj. Totul s-a întâmplat pe 20 august, după ce o persoană a sunat la 112 și a anunțat un scandal în localitatea cu pricina. La fața locului s-a deplasat un echipaj format dintr-un agent și un polițist local, conform vasiledale.ro

Bărbatul de 38 de ani care făcea scandal a devenit recalcitrant la vederea polițiștilor și i-a atacat. Unul dintre oamenii legii a fost lovit cu pumnul în față, iar celălalt a fost îmbrâncit și aruncat într-un gard. Acesta din urmă s-a tăiat la o mână. Ambii polițiști au fost preluați de echipajul medical și transportați la Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare.

Agresorul a fost încătușat și dus la audieri. El a fost arestat preventiv, pentru ultraj - două fapte, pe o perioadă de 30 de zile. Totodată, solicitarea inculpatului de a se lua măsura preventivă a arestului la domiciliu a fost respinsă.

VEZI ȘI: Un polițist a fost bătut în fața unei discoteci din județul Constanța

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel