Doi polițiști din Maramureș au ajuns la spital după ce au fost bătuți

Foto ilustrativ / Imagine de cocoparisienne de la Pixabay
Foto ilustrativ / Imagine de cocoparisienne de la Pixabay

Doi polițiști din Maramureș au ajuns la spital, bătuți de un scandalagiu în vârstă de 38 de ani. 

Doi polițiști care au încercat să aplaneze un conflict în localitatea Lăpușel, județul Maramureș, au ajuns la spital, bătuți. Agresorul a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, pentru ultraj. 

Totul s-a întâmplat pe 20 august, după ce o persoană a sunat la 112 și a anunțat un scandal în localitatea cu pricina. La fața locului s-a deplasat un echipaj format dintr-un agent și un polițist local, conform vasiledale.ro

Bărbatul de 38 de ani care făcea scandal a devenit recalcitrant la vederea polițiștilor și i-a atacat. Unul dintre oamenii legii a fost lovit cu pumnul în față, iar celălalt a fost îmbrâncit și aruncat într-un gard. Acesta din urmă s-a tăiat la o mână. 

Ambii polițiști au fost preluați de echipajul medical și transportați la Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare.

Agresorul a fost încătușat și dus la audieri. El a fost arestat preventiv, pentru ultraj - două fapte, pe o perioadă de 30 de zile. Totodată, solicitarea inculpatului de a se lua măsura preventivă a arestului la domiciliu a fost respinsă.

„Inculpatul G.G.R., în data de 20.08.2021, în jurul orei în jurul orei 20:20, în timp ce se afla pe raza localităţii Recea, jud. Maramureş, a exercitat acte de violenţă asupra persoanelor vătămate B. G. C., agent de poliţie, respectiv, I. M., poliţist local, care se aflau în timpul exercitării atribuţiilor de serviciu, cauzându-le leziuni ce au necesitat pentru vindecare un număr de 7 – 8 zile, respectiv, 14 – 16 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare”, se arată în comunicatul transmis de  Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare. 

Un polițist a fost bătut în fața unei discoteci din județul Constanța

Duminică seară, 22 august, un polițist de 38 de ani a fost bătut de mai multe persoane, în fața unei discoteci din comuna Ostrov, județul Constanța. IPJ Constanța a confirmat incidentul și a demarat verificări prin Biroul Control Intern, pentru stabilirea situației de fapt.

Polițistul se afla în timpul liber în momentul cu pricina. 

În jurul orei 01.00, prin apel la 112, polițiști din cadrul Secției 8 Rurală Băneasa au fost sesizați de către un bărbat de 38 de ani cu privire la faptul că, în timp ce s-ar fi aflat în fata discotecii din comuna Ostrov, ar fi fost agresat, împreună cu un alt bărbat, de 47 de ani, de către mai mulți indivizi. După incident, indivizii au fugit de la fața locului, dar au fost identificați ulterior.

(Citește continuarea articolului AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel