Urmărește emisiunea live


Un polițist din Capitală și-a uitat arma în toaleta unei benzinării. Când s-a întors, dispăruse

Foto ilustrativ Pixabay
Foto ilustrativ Pixabay

Un polițist și-a uitat arma în toaleta unei benzinării.  

Un polițist de la Secția 9 din Capitală și-a uitat arma în toaleta unei benzinării. S-a întors după câteva minute, însă aceasta dispăruse.

„În data de 15 decembrie 2021, un agent de poliție din cadrul Secției 9 Poliție, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a intrat în toaleta unei benzinării, unde a uitat arma din dotare. În aproximativ 14 minute s-a reîntors, dar nu a găsit armamentul”, a transmis, joi, 16 decembrie, Poliția Capitalei.

Au fost alertați polițiștii aflați în teren și, pe baza imaginilor, a fost identificată o tânără care a intrat în același spațiu.

Arma a fost recuperată de pe un teren viran, unde fusese aruncată.

Femeia de 20 de ani, care și-ar fi însușit arma, dar și un bărbat de 33 de ani au fost reținuți sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Față de agentul de poliție, încadrat în structura DGPMB din anul 2018, au fost începute cercetări.

Arad: Șase cetățeni din Afganistan au încercat să treacă ilegal frontiera ascunși printre jucării

În altă ordine de idei, amintim că șase cetățeni din Afganistan au încercat să treacă ilegal frontiera, pe la Vama Nădlac, județul Arad, ascunși într-un TIR care transporta jucării.

Potrivit Poliției de Frontieră, miercuri la vama Nădlac II s-a prezentat, pe sensul de ieşire din ţară, un român aflat la volanul unui TIR care transporta jucării pe ruta România-Italia.

În urma verificărilor, în interiorul acestuia au fost descoperiţi, ascunşi în compartimentul marfă, șase cetăţeni străini.

Aceștia au fost duși la sediul poliției pentru cercetări. În cadrul verificărilor preliminare, polițiștii au stabilit că sunt cetățeni din Afganistan, solicitanți de azil în România.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.

VEZI ȘI: EXCLUSIV  Planul lui Putin aproape de granița României. Vasile Dâncu: Nu suntem, în acest moment, într-o situație de război

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel