Un panda roșu a scăpat de la ZOO. Căutări în tot orașul

O grădină zoologică din Franţa caută un panda roşu care a scăpat din cuşcă.

O grădină zoologică din Franţa este în căutarea unui panda roşu care a reuşit să scape din spaţiul închis în care trăia după ce a profitat de pagubele provocate de ninsorile abundente, informează joi UPI şi Paris Match, care citează AFP.

Parcul zoologic Saint-Martin-la-Plaine Zoo a anunţat că exemplarul de panda roşu, de sex masculin, a fost observat miercuri de un şofer care a anunţat poliţia. Animalul a scăpat joia trecută după ce cuşca sa a fost avariată de crengile rupte în urma căderilor însemnate de zăpadă.

Exemplarul de panda roşu, în vârstă de trei ani şi cântărind 4 kilograme, a profitat de pagubele provocate de ninsori, a explicat pentru AFP directorul grădinii zoologice, Pierre Thivillon. Partenera animalului a rămas în cuşcă.

Oamenii care îl zăresc trebuie să ne avertizeze şi să încerce să nu-l piardă din vedere ca să-l putem captura, a completat Thivillon.

Panda roşu este un animal care nu este înrudit cu ursul panda. În luna martie, o femelă de panda roşu, care a evadat din Animal Park Auvergne, din Ardes, a fost găsită trei zile mai târziu într-o zonă împădurită, aminteşte Paris Match. Veterinarul parcului zoologic a folosit o săgeată cu tranchilizant pentru a o captura.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel