Un păianjen a întrerupt o conferință de presă din Australia. S-a urcat pe piciorul ministrului Sănătății / VIDEO

Un păianjen a întrerupt o conferință de presă din Australia. S-a urcat pe piciorul ministrului Sănătății  /  Sursă foto: Captură YouTube
Un păianjen a întrerupt o conferință de presă din Australia. S-a urcat pe piciorul ministrului Sănătății / Sursă foto: Captură YouTube

O conferință de presă din Australia a fost întreruptă de un păianjen.

O conferinţă de presă susţinută de ministrul Sănătăţii din statul australian Queensland a fost întreruptă de un păianjen, care a fost surprins pe pantoful oficialului.

Chiar dacă a strigat când l-a văzut, Yvette D'Ath nu s-a pierdut cu firea şi a făcut o glumă pe marginea acestui caz. După ce acesta a fost îndepărtat, ministrul şi-a continuat discursul.

"Să mă anunţe cineva atunci când păianjenul va ajunge pe faţă.", a mai spus acesta, potrivit Publika.

Mai multe orașe din Australia, acoperite de pânze de păianjen

Mai multe orașe din Australia au fost acoperite de pânze de păianjen, scrie BBC. Acesta lucru s-a întâmplat în urma inundațiilor din ultimele zile. Localnicii au surprins în imagini cum o pânză de păianjen se întindea pe o distanță de un kilometru, o imagine cu adevărat impresionantă.

Experții susțin că pânzele sunt create de o tactică de supraviețuire, pentru ca păianjenii să se poată afla cât mai sus și să poată coborî atunci când este nevoie.

”Nu este înspăimântător. Este frumos. Totul era acoperit cu pânze de păianjen. Am mai văzut un astfel de fenomen și înainte, dar nu ca acum”, a povestit un localnic.

„Faptul că nu s-a separat  era ca și cum acești păianjeni s-ar fi coordonat pentru a face această demonstrație incredibilă de artă peisagistică sau ceva de genul acesta.”, a adăugat acesta.

Se așteaptă ca pânzele uriașe de păianjen să se dezintegreze în cursul acestei săptămâni. Localnicii au spus că acest peisaj a fost plăcut de văzut după vremea dezastruoasă experimentată în zilele precedente. Aceștia nu au ezitat să facă zeci de poze și să le împărtășească pe rețelele de socializare.

Dr. Ken Walker, un curator senior de insecte de la Museums Victoria, a declarat că este probabil ca milioane de păianjeni să fi aruncat pânze peste copacii din jur.

"Păianjenii care locuiesc la sol trebuie să coboare foarte repede de pe pământ. Mătasea se înfășoară și se prinde de vegetație și pot scăpa.", a spus el.

Ploile abundente și vânturile puternice au lovit părți mari din Victoria, provocând inundații de proporții și avarii pe scară largă săptămâna trecută. Două persoane au fost găsite moarte în mașinile lor. Alte persoane au rămas blocate din cauza apelor. Autoritățile au intervenit în forță pentru a-i salva pe oameni, iar acum pare că ploile au încetat. Urmează ca localnicii să repare stricăciunile provocate de furia naturii (vezi imaginile AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel