Un ofițer MApN a izbucnit. Tudose: Îmi este groază de el. Doamne ferește!

După scandalul cu salariile militarilor care a dus la demisia ministrului Țuțuianu, un ofiţer MApN din Neamț a trecut la amenințări și a spus: "Intenționez să îmi apăr țara în două rate! Prima dată pe 15 septembrie! După aia, mai vedem".

Mihai Tudose a reacționat după mesajul acestuia. 

"Ați văzut ce a generat acest scandal? Am văzut un mesaj care m-a întristat. Am citit declarația unui ofițer din Neamț care a zis că dacă este vorba de așa... își va apăra țara un pic până pe 15 septembrie și apoi mai vede el. Mie îmi este groază de acest ofițer. Sincer! Păi, Doamne ferește de un război sau ceva, dacă nu îi vine solda, ăla lasă pușca acolo și pleacă acasă! Dumnezeule mare! Cred că ar trebui mai mare grijă la selecționarea gradelor", a zis premierul la Antena 3.

[citeste si]

Marți, Adrian Țuțuianu și-a dat demisia de la conducerea Ministerului Apărării, invocând "proasta comunicare" pe subiectul plății sumelor aferente soldelor/ salariilor militarilor. Premierul Mihai Tudose i-a acceptat demisia și, ulterior, a precizat că nu sunt probleme la bugetul de stat, "sunt bani în toate ministerele", iar Guvernul urmează să facă o rectificare pozitivă.

Interimatul la MApN este asigurat de vicepremierul Marcel Ciolacu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel