Urmărește emisiunea live


Un nou serial de comedie, la Antena 1. Începe în toamnă!

Antena 1 pregătește pentru această toamnă un nou serial de comedie: Mangalița. Nu e vorba despre celebrul “porc-somon, zero colesterol”, zis și “uleiul de măsline cu patru picioare”și nici nu are vreo legătură cu Mangalia, orașul de la malul mării. 

Mangalița e o localitate situată undeva în provincie, într-un loc idilic și frumos,în carecorupția, absurdulși incompetența sunt la ele acasă. Mangalița e un orașîn care până și soarele răsare doar dacă vrea... primarul.

„Mangalița este o satiră a realității din administrația locală a orașelor mici, precum și a societății din aceste orașe. Am vrut să fim cât mai aproape de comicul involuntar al funcționarilor publici, așa că multe situații sunt inspirate din realitate. Vorbind despre personaje, este imposibil ca oricare cetățean al României să nu fi dat nas în nas cel puțin cu o parte din personajele din Mangalița”, spune Gabriel Popescu, producătorul general.

Ca să supraviețuiască politic și administrativ, mai exact,ca să prindă cel de-al optulea mandat consecutiv în fruntea urbei, domnul primar al Mangaliței, Stelian Manole, trebuie să organizeze el însuși o mică revoluție. Astfel, viața locuitorilor orașului Mangalița e dată peste cap de intrigile politice, administrative, mafiote și amoroase ale  anturajului extrem de colorat și comic al domnului primar.

Despre cum controlează Domnu’ Stelu viața orășelului de provicie în fruntea căruia se află de 28 de ani, telespectatorii vor afla, în curând, numai la Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel