Un nou iPhone ieftin în 2020. Cât va costa

În 2020, Apple va lansa primul său telefon 5G în toamnă, alături de un smartphone low-cost și o serie de alte dispozitive, conform Business Insider.

Un nou iPad Pro cu camere 3D

Apple intenționează să lanseze un nou iPad Pro, care va avea doi senzori foto, precum și un senzor 3D care va face posibilă o reconstrucție digitală a lumii. Analiștii spun că mișcarea face parte din planul de adoptare a realității augumentate de către companie, care se pregătește să lanseze prima sa cască în 2021 sau 2022.

Un nou iPhone ieftin

Compania intenționează să lanseze o nouă versiune a iPhone SE în 2020, care ar intra în producție în februarie și ar putea fi lansat în martie. iPhone-ul original SE, care a fost lansat în 2016, a fost semnificativ mai ieftin decât smartphone-urile emblematice ale Apple.

Noua versiune este ar putea fi lansată în primăvara anului 2020 și poate avea un ecran de 4,7 inci,, la fel ca iPhone 8. Se presupune că va avea același procesor ca iPhone 11, cipul A13 Bionic, și ar putea costa 400 de dolari. Acest lucru l-ar face cu 300 de dolari mai ieftin decât modelul de bază iPhone 11.

iPhone 12 și iPhone 12 Pro, care vor suporta 5G

Apple lansează noile modele iPhone în septembrie. iPhone-urile de nouă generație Apple ar putea veni cu suport pentru rețele 5G, noi camere 3D și dimensiuni de ecran actualizate pentru modelele Pro, conform rapoartelor media.

De asemenea, Apple ar putea recurge la cea mai importantă reproiectare a iPhone de la lansarea iPhone X în 2017. Presa internațională raportează că iPhone-urile vor avea dimensiuni de ecran de 5,4 inci, 6,1 inch și 6,7 inch, spre deosebire de actuala linie, care include iPhone 11 Pro de 5,8 inci, iPhone 11 de 6,1 inchi și iPhone 11 Pro Max de 6,5 inci.

Noul Apple Watch poate urmări somnul

Apple își prezintă în mod tradițional noul Apple Watch alături de noile telefoane, în septembrie. Cea mai mare actualizare la Apple Watch din acest an ar putea fi adăugarea tehnologiei de urmărire a somnului, caracteristică pe care ceasurile rivale de la Fitbit și altele o oferă de mult timp. Apple a testat monitorizarea somnului pentru Apple Watch și speră să aibă funcția pregătită în 2020, potrivit Bloomberg.

De asemenea, este de așteptat ca dispozitivul de generație viitoare să fie mai rapid și să aibă o rezistență îmbunătățită la apă, notează Mediafax. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel