Un minor plasat în arest domiciliu s-a urcat beat la volanul unei mașini furate și a plecat în excursie

Foto cu caracter ilustrativ. Sursa: IPJ Constanța
Foto cu caracter ilustrativ. Sursa: IPJ Constanța

Un adolescent de 17 ani, băut și fugit din arest la domiciliu, s-a urcat la volanul unui autoturism furat și a plecat în excursie la Vatra Dornei.  

Răzvan P., un adolescent de 17 ani căutat de polițiștii din Iași pentru comiterea mai multor fapte, a fost surprins la volanul unui autoturism furat. Tânărul fără permis de conducere este suspect în cazul unei infracțiuni de tâlhăriei, dar și de faptul că a părăsit locuința unde fusese plasat în arest la domiciliu pentru furt.

Autoturismul furat a fost observat, sâmbătă seara, în apropiere de sediul Poliției din Vatra Dornei. Polițiștii i-au făcut semn să tragă pe dreapta, iar suspectul a încetinit. Apoi, acesta a încercat să scape cu fuga. Pentru prinderea lui au fost mobilizate trei echipaje de poliție. 

Tânărul a fost dus, într-un final, la sediul Poliției Vatra Dornei. Acolo, polițiștii au constatat că Răzvan P. avea asupra sa peste 2.000 de lei și era cazat la un hotel din localitate sub un nume fals. 

Testat cu etilotestul, s-a constatat de asemenea că, înainte de a se urca la volan, adolescentul consumase băuturi alcoolice. Valoarea din etilotest a fost sub 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii dorneni l-au reținut pe adolescent. Ulterior, Răzvan P. a fost predat către IPJ Iași, potrivit monitorulsv.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel