Un minor a fost arestat pentru tâlhărie

Doi tineri din judeţul Iaşi, de 17 şi respectiv 22 de ani, au fost arestaţi pentru 30 de zile, fiind bănuiţi de comiterea unei tâlhării asupra unui alt bărbat în vârstă de 54 de ani, din aceiaşi localitate, a informat, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vrancea. Fapta s-ar fi petrecut pe raza localităţii Odobeşti, toţi cei trei bărbaţi fiind zilieri în Vrancea.

"La data de 1 iunie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Odobeşti au identificat şi reţinut doi tineri din judeţul Iaşi, de 17 ani, respectiv 22 de ani, bănuiţi de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată. În fapt, la data de 1 iunie, ora 18,45, poliţiştii au fost sesizaţi de către un bărbat în vârstă de 54 de ani, din comuna Ţibăneşti, judeţul Iaşi, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în proximitatea fostei staţii CFR a oraşului Odobeşti, a fost deposedat prin violenţă de suma de 200 de lei de către două persoane", a informat IPJ Vrancea. 

Din cercetările poliţiei a reieşit că cei doi tineri l-ar fi ameninţat pe bărbatul, iar ulterior l-ar fi lovit cu pumnii în zona feţei şi i-ar fi sustras din buzunarul hainei suma de 200 de lei. 

Cei doi tineri au fost depistaţi de poliţişti la scurt timp după comiterea faptei, fiind recuperat circa 80% din prejudiciu.

Magistraţii au emis mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile pentru cei doi tineri, aceştia fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Vrancea.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor în cauză. 

Vezi și: Investiție pentru epurarea apelor în Vrancea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel