EXCLUSIV  Un milion de euro tăiaţi de la bugetul local. Felix Borcean, primar Caransebeş: Problemele nu se opresc aici

Mihai Ciobanu / 10 oct 2018 / 11:48 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Felix Borcean, primarul municipiului Caransebeş, a acordat un interviu DC News în care a vorbit despre problemele cu care se confruntă localitatea pe care o conduce. 

Felix Borcean, primarul municipiului Caransebeş a arătat, în cadrul unui interviu acordat DC News, care sunt principalele probleme cu care se confruntă comunitatea locală şi cât de puternic a fost impactul deciziilor luate la Bucureşti cu privire la distribuţia fondurilor către localităţi.

"Noi am pierdut circa un milion de euro pe plan local, bani care ar fi putut fi folosiţi pentru investiţii. Dar problemele nu se opresc aici. Avem două probleme majore, una a apei potabile care ar trebui să fie una dintre cele mai bune din ţară. Există un bazin de retenţie construit recent pe Sebeş dar în care se varsă un pârâiaş care aduce foarte multe aluviuni şi, în acest moment, staţia de tratare a apei nu mai face faţă.  Există un proiect de deviere, acesta a fost realizat în proporţie de 80%, dar Hidroelectrica a intrat în insolvenţă şi nu a mai continuat", a declarat primarul Felix Borcean.

Urmăreşte declaraţiile complete ale primarului Felix Borcean, aici:


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24