Urmărește emisiunea live


Un miliardar a condus un Bugatti Chiron cu 417 km/h pe autostradă, apoi a postat filmarea pe Youtube - VIDEO

Un miliardar a condus un Bugatti Chiron cu 417 km/h pe autostradă, apoi a postat filmarea pe Youtube / Foto: Pixabay
Un miliardar a condus un Bugatti Chiron cu 417 km/h pe autostradă, apoi a postat filmarea pe Youtube / Foto: Pixabay

Un miliardar gonit cu 417 km/h pe autostradă, apoi a postat filmarea pe Youtube.

Un miliardar a condus cu peste 400 km/h, s-a filmat şi apoi s-a lăudat pe Youtube cu performanţa sa. Deși inițial poliţia nu l-a amendat, scandalul iscat pe reţelele sociale a dus la declanşarea unei investigaţii, scrie Ziarul de Iași.

Totul s-a întâmplat pe o autostradă din Germania. Aflat la volanul unui Bugatti Chiron de 1.500 CP, miliardarul ceh Radim Passer a gonit pe drumul dinspre Berlin spre Hanovra.

Înregistrarea arată modul în care Radim Passer accelerează mașina sport pe autostrada cu trei benzi, în zona graniței dintre Brandenburg și Saxonia-Anhalt. Miliardarul conduce apoi aproximativ un minut pe tronsonul plat și relativ drept până la ieșirea Theeßen, cu o viteză de aproximativ 400 de kilometri pe oră, atingând maximum permis de motor - 417 km/h. La finalul cursei nebune, șoferul și pasagerul din dreapta aplaudă cu entuziasm, în timp ce o altă cameră de la bordul mașinii sport imortalizează momentul. Filmarea a strâns peste 7 milioane de vizualizări pe Youtube.

VIDEO incredibil: O mașină reușește să se întoarcă pe marginea unei stânci, fără să cadă. ”Mi-am ținut respirația urmărind asta”

O filmare postată pe rețelele de socializare i-a șocat până și pe cei mai experimentați șoferi. Un șofer reușește o întoarcere imposibilă din mai multe mișcări, pe marginea unei stânci.

În video apare o mașina de culoare albastru închis chiar pe marginea unui drum îngust, abrupt, de pe care ar putea cădea în orice clipă. Șoferul necunoscut, dar care, cu siguranță, are încredere în abilitățile sale de conducere, poate fi văzut cum face mai multe manevre până când reușește să facă o întoarcere completă și să își continue drumul de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic, iar manevra ar fi floare la ureche.

Filmarea a atras multă atenție în mediul online, mai ales din partea șoferilor. O persoană a comentat: „Mi-am ținut respirația urmărind asta”.

„Niciodată nu mă voi plânge că faci o întoarcere în trei puncte... niciodată”, a comentat un alt bărbat.

Altul a scris: „Acum, pentru a finaliza testul practic de conducere... Vă rugăm să întoarceți vehiculul pe marginea stâncii”. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel