Un luptător MMA a ucis un medic cu un OS rămas de la cină, după o dispută privind vaccinul COVID. S-a autointitulat „Asasinul nevaccinat”

Un luptător MMA a ucis un medic cu un OS rămas de la cină, după o dispută privind vaccinurile. S-a autointitulat „Asasinul nevaccinat”  / Foto: Pixabay
Un luptător MMA a ucis un medic cu un OS rămas de la cină, după o dispută privind vaccinurile. S-a autointitulat „Asasinul nevaccinat” / Foto: Pixabay

Un luptător MMA a ucis un medic cu un os de animal, după o discuție despre vaccinarea anti-Covid-19.

Un luptător MMA  din Rusia a fost arestat pentru că a înjunghiat mortal un medic cu un „os de animal” în insula Guam din Pacific, după o dispută privind vaccinurile anti-COVID, scrie The Moscow Times.

Akmal Khozhiev s-a autointitulat „Asasinul nevaccinat” și înainte de crimă a distribuit postări anti-vaccin pe rețelele de socializare. El s-a născut în fostul Uzbekistan sovietic și a lucrat la aeroportul Pulkovo din Sankt Petersburg.

Departamentul de poliție din Guam l-a reținut pe Khozhiev la data de 7 noiembrie, la reședința sa. Acesta era plin de sânge, conform Guam Daily News. Ulterior, a fost găsit și trupul neînsuflețit al medicului radiolog Miran Ribati. Acesta era într-o baltă de sânge, lângă o scară din interiorul aceluiași complex de apartamente.

Un martor a afirmat că Khozhiev, în vârstă de 27 de ani, și Ribati, în vârstă de 44 de ani, au început să se certe pe tema vaccinării anti-COVID în timpul cinei, după ce își petrecuseră ziua împreună la plajă.

Luptătorul MMA și-a recunoscut fapta

„Nu mai am încredere în tine”, i-ar fi spus Khozhiev lui Ribati, conform declarației martorului, după care a început să-l strângă de gât. În cele din urmă, luptătorul MMA l-a înjunghiat pe medic în gât, de mai multe ori, cu un os rămas de la cină. Mama și sora lui Khozhiev ar fi încercat să-l oprească, însă nu au reușit.

Akmal Khozhiev și-a recunoscut crima, iar un judecător a stabilit o cauțiune de un milion de dolari. În Guam, Khozhiev a fost angajat ca instructor de MMA, însă recent a fost concediat din cauza comportamentului agresiv. Khozhiev ar fi lansat amenințări la adresa  personalului și clienților. Bărbatul este acum acuzat de crimă calificată de gradul I cu o armă mortală.

Crima care a șocat Germania. Închisoare pe viață pentru mama care și-a ucis cei 5 copii

O femeie din oraşul Solingen în vestul Germaniei a fost condamnată joi la închisoare pe viaţă după ce a fost găsită vinovată de uciderea a cinci dintre cei şase copii ai săi, toţi cu vârste cuprinse între unu şi opt ani, relatează Agerpres, citând DPA și France Presse.

Tribunalul din oraşul Wuppertal (vest) a recunoscut "circumstanţe agravante" şi a condamnat-o pe femeie, în vârstă de 28 de ani, la cea mai grea pedeapsă în Germania. Acest lucru exclude practic eliberarea ei înainte de cel puţin 15 ani.

Potrivit rechizitoriului, drama a avut loc pe 3 septembrie 2020, în apartamentul familiei din Solingen, lângă Wuppertal. Citește mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel