Crima care a șocat Germania. Închisoare pe viață pentru mama care și-a ucis cei 5 copii. Detalii cutremurătoare din dosar

Crima care a șocat Germania. Închisoare pe viață pentru mama care și-a ucis cei 5 copii. Detalii cutremurătoare din dosar
Crima care a șocat Germania. Închisoare pe viață pentru mama care și-a ucis cei 5 copii. Detalii cutremurătoare din dosar

O femeie din Germania a fost condamnată la închisoare pe viață după ce și-a omorât cei 5 copii.

O femeie din oraşul Solingen în vestul Germaniei a fost condamnată joi la închisoare pe viaţă după ce a fost găsită vinovată de uciderea a cinci dintre cei şase copii ai săi, toţi cu vârste cuprinse între unu şi opt ani, relatează Agerpres, citând DPA și France Presse.

Tribunalul din oraşul Wuppertal (vest) a recunoscut "circumstanţe agravante" şi a condamnat-o pe femeie, în vârstă de 28 de ani, la cea mai grea pedeapsă în Germania. Acest lucru exclude practic eliberarea ei înainte de cel puţin 15 ani.

Potrivit rechizitoriului, drama a avut loc pe 3 septembrie 2020, în apartamentul familiei din Solingen, lângă Wuppertal.

Crimă din decepție, furie și disperare



Femeia a pus ceva în băutura copiilor ei în timpul micului dejun pentru ca ei să adoarmă. Fiul cel mare al femeii a supravieţuit acţiunilor mamei sale, nefiind acasă. În timpul procesului, acuzarea a susţinut că ea a sedat mai întâi copiii şi apoi i-a înecat sau i-a sufocat pe rând.


Poliţiştii anchetatori cred că femeia și-a ucis copiii după ce ar fi văzut o fotografie a soţului ei cu o nouă parteneră. După ce și-a omorât copiii, femeia i-a trimis fostului soț un mesaj în care-i spunea că nu-i va mai vedea vreodată. 

Judecătorul, la rândul său, a urmat pe deplin teza Parchetului, potrivit căreia acuzata Christiane K. şi-ar fi ucis copiii mai ales din "decepţie, furie şi disperare". Lumea ei s-a prăbuşit după ce a descoperit o fotografie a soţului său - de care era despărţită de un an - împreună cu noua sa parteneră.

"Viaţa ei s-a schimbat dramatic în acel moment", a declarat preşedintele tribunalului Jochen Kötter. Ea nu a putut să suporte" şi a vrut să-şi pedepsească soţul, a adăugat el.

Cum a încercat să ascundă crima

Corpurile copiilor au fost descoperite în paturile lor, în 3 septembrie anul trecut. Femeia a insistat că un intrus a pătruns în casa ei, a legat-o şi a forţat-o să trimită mesaje chat înainte de uciderea copiilor.

Experţi psihiatri nu au găsit nicio dovadă a unei boli mintale grave. Apărarea a cerut eliberarea pe motiv că rămân îndoieli dacă clientul său a comis crimele.

Instanţa a constatat că Melina, 1 an, Leonie, 2 ani, Sophie, 3, Timo, 6 şi Luca, în vârstă de 8 ani, au fost ucişi de mama lor, care ulterior s-a aruncat în faţa unui tren în gara centrală din Dusseldorf, dar a supravieţuit tentativei de suicid. Ea îşi trimisese fiul cel mare, care a supravieţuit nevătămat, la bunica sa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel