Un jucător de rugby, aproape de moarte după ce a spart un geam de supărare că și-a găsit logodnica cu cel mai bun prieten

Michael Lichaa (stânga). Foto: Instagram
Michael Lichaa (stânga). Foto: Instagram

Un caz mai rar întâlnit a avut loc în Australia, când un jucător de rugby aproape a murit după ce a reacționat la cald la un episod de infidelitate.

Jucătorul de rugby Michael Lichaa aproape și-a pierdut viața din cauza pierderii de sânge după ce a spart cu pumnul un geam, transmite The Sun. Sportivul a avut o criză când și-a prins fosta logodnică, pe atunci actuala, în timp ce întreținea relații cu un coleg de echipă.

Fost jucător la Canterbury Bulldogs în Australia, Lichaa, în vârstă de 29 de ani, a fost judecat și achitat recent de violență domestică. Fosta sa, Kara Childerhouse, nu a depus mărturie împotriva sa în proces.

Ce s-a întâmplat?

Australianul a suferit un șoc când și-a găsit fosta parteneră și coechipierul Adam Elliott împreună în grădina din spatele casei. Bărbatul a fost atât de nervos încât, pe fondul consumului de alcool, a lovit cu pumnul geamul de la intrarea în casă. Acesta a pierdut 2,5 litri de sânge, iar tatăl său s-a temut că-și va pierde fiul.

Vecinii au sunat deîndată la poliție și au spus că au auzit un bărbat care a urlat „O să o ucid”. S-a ajuns la un proces, însă femeia nu s-a prezentat, iar judecătorii l-au considerat reabilitat pentru că a căutat consiliere după eveniment. Lichaa a spus la tribunal că nu și-a putut scoate din cap imaginea cu logodnica sa care îl înșela cu cel mai bun prieten.

„Sunt bucuros că adevărul a ieșit la iveală. Eram convins că am dreptate. Acum vreau să las totul în urmă și să-mi continui viața în mod pozitiv”, a mai spus Lichaa.

Femeia care a scris "Cum să îţi ucizi soţul", găsită vinovată de uciderea soţului

Nancy Crampton-Brophy, autoarea eseului "Cum să îţi ucizi soţul", a fost găsită vinovată pentru uciderea soţului ei. 

Un juriu a găsit-o miercuri vinovată de crimă de gradul doi pe autoarea Nancy Crampton-Brophy în cazul morții soțului ei, bucătarul Daniel Brophy, care a fost împușcat în 2018 la școala culinară unde acesta preda cursuri de gătit.

Crampton-Brophy, care a scris cândva un eseu notoriu intitulat "Cum să-ți ucizi soțul", nu a arătat nicio emoție vizibilă în timp ce verdictul a fost citit într-o sală de judecată din Portland, Oregon, scrie Mediafax.

Procurorii au argumentat că cuplul se lupta cu datoriile - romanele autopublicate ale lui Nancy Crampton-Brophy nu se vindeau foarte bine - și că moartea lui Daniel Brophy i-ar fi putut lăsa mai mult de un milion de dolari în polițe de asigurare de viață și alte bunuri.

Ei au spus juraților că Crampton-Brophy și-a urmărit soțul la serviciu și l-a împușcat cu un pistol Glock de 9 mm. Anchetatorii au găsit la fața locului două cartușe de 9 mm. Ea cumpărase, de asemenea, un kit de asamblare a unui "pistol fantomă", pe care anchetatorii l-au găsit mai târziu. "Armele fantomă" sunt arme de foc neînregistrate și nedetectabile.

Citește restul aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel