Un grec implicat într-un accident mortal a venit în România și a încercat să-și repare mașina fără autorizație

Foto ilustrativ. Imagine de gagnonm1993 de la Pixabay
Foto ilustrativ. Imagine de gagnonm1993 de la Pixabay

Un cetățean grec a fost reținut, marți seară, de polițiștii din Ilfov. Bărbatul a fost implicat într-un accident mortal, în Bulgaria, și a venit în România pentru a-și repara mașina... fără autorizație. 

Un cetățean grec de 68 de ani, implicat într-un accident rutier în Bulgaria în urma căruia o persoană a murit, a fost reținut, marți seară, de polițiștii din Ilfov. Bărbatul a venit în România și a încercat să-și repare mașina fără autorizație. 

Între timp, autoritățile bulgare au emis și un mandat european de arestare pe numele bărbatului care a fugit de la locul accidentului.

Bărbatul a încercat să convingă angajații de la service să-i repare mașina fără autorizație

IPJ Ilfov a transmis, marți seară, că 'în urma unor activităţi investigativ-operative, poliţiştii oraşului Măgurele au depistat şi identificat într-o anexă de birouri, dintr-un imobil situat în oraşul Măgurele, unde se află şi un atelier auto, un bărbat, în vârstă de 68 de ani, cetăţean grec, care a încercat să convingă personalul unităţii service, să efectueze reparaţii la autoturismul său, fără a prezenta autorizaţie de reparaţie.

În cadrul verificărilor şi investigaţiilor, poliţiştii din Măgurele au stabilit că autovehiculul respectiv ar fi fost implicat într-un accident rutier, soldat cu decesul unei persoane, pe teritoriul Bulgariei'.

Polițiștii din Măgurele au deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de nerespectarea atribuțiilor privind verificarea tehnică ori efectuarea reparațiilor.

VEZI ȘI: Un român a ajuns cu Dacia 1300 în Grecia - FOTO

Mandat european de arestare pentru ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului

IPJ Ilfov a mai precizat că 'în urma relaționării cu autoritățile din Bulgaria, acestea au emis la data de 3 august a.c. pe numele bărbatului, un mandat european de arestare, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului. Bărbatul respectiv are drept de rezidenţă în România.'

Cetățeanul grec se află în custodia polițiștilor Serviciului de Investigații Criminale, care vor efectua procedurile pentru punerea în aplicare a mandatului european de arestare.

VEZI ȘI: De ce blochează românii vama când pleacă în Bulgaria, în vacanță. Apelul unui român angajat în Ruse

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel