Un deţinut a fost găsit decedat la Penitenciarul din Târgu-Mureş

Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ
Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ

Reprezentanții Penitenciarului Târgu-Mureș au anunțat că au găsit un deținut decedat. 

Un deţinut a decedat, luni dimineaţa, la Penitenciarul Târgu-Mureş, a informat purtătorul de cuvânt al unităţii, subinspector de poliţie penitenciară Tatiana Maria Macarie, care a precizat că decesul nu intră sub incidenţa actualului context epidemiologic, scrie Agerpres. 

"Vă informăm că, luni, 07.12.2020, în jurul orei 06:40, personalul medical al Penitenciarului Târgu-Mureş a intervenit pentru acordarea primului ajutor în cazul unei persoane custodiate care nu prezenta semne vitale. Prin apelarea serviciului unic de urgenţă 112, a fost solicitat sprijinul unui echipaj SMURD, însă, în ciuda eforturilor personalului specializat, a fost declarat decesul. (...) Menţionăm că decesul indicat nu intră sub incidenţa actualului context epidemiologic, cauzele şi împrejurările concrete ale producerii acestuia urmând a fi stabilite de organele judiciare competente", a arătat sursa citată.

Administraţia penitenciarului a informat familia persoanei decedate, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş, Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Mureş şi Institutul de Medicină Legală Târgu-Mureş.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel