Un criminal în serie a fost prins cu ajutorul rețelelor de socializare

Imagine de cocoparisienne de la Pixabay
Imagine de cocoparisienne de la Pixabay

Un bărbat a fost condamnat pentru comiterea a trei crime, o tentativă de omor, dar și alte fapte, între care răpire, incendiere și profanare de cadavre, după ce a fost prins cu ajutorul rețelelor de socializare. 

Khalil W.W., în vârstă de 25 de ani, a fost condamnat la 160 de ani de închisoare, în urma unui proces în care s-a dezvăluit că a fost prins cu ajutorul rețelelor de socializare. Bărbatul din New Jersey a folosit Internetul, mai exact aplicațiile de dating, pentru a întâlni trei femei pe care le-a ucis, în urmă cu cinci ani. 

În timpul procesului, el a susținut că este nevinovat și că i s-a înscenat totul. Totuși, instanța l-a găsit vinovat de comiterea a trei crime, o tentativă de omor, dar și alte fapte, între care răpire, incendiere și profanare de cadavre, potrivit NBC News

Conform celor transmise de procuratura din Essex, Khalil W.W a fost prins după ce prietenii uneia dintre victime au deschis un cont fals pe o rețea de socializare și l-au ademenit. Când au stabilit o întâlnire, prietenii victimei au sunat la poliție și au anunțat unde urma să aibă loc. 

Au contat, în anchetă, și informațiile oferite de o a patra femeie, care a supraviețuit atacului criminalului în serie. Tiffany T. a povestit că „Toată viața mea s-a dat peste cap... Nu mă mai fardez, nu mai am prieteni. Sunt mereu paranoică. Dar sunt fericită că sunt în continuare în viață". „Sper să nu-i arătați niciun pic de înțelegere, pentru că el nu are nicio remușcare”, a spus ea în instanță.

Khalil W.W. avea 20 de ani la momentul comiterii crimelor. El a folosit aplicații de dating pentru a găsi femei cu care să întrețină relații intime și ulterior le-a strangulat. Cadavrele au fost găsite în perioada septembrie - decembrie 2016, în New Jersey. 

VEZI ȘI: Identitatea criminalului în serie Zodiac ar fi fost descoperită după 50 de ani

Case Breakers, o echipă formată din 40 de foști anchetatori din agenții ale statului, susține că l-a identificat pe „Zodiac Killer”, un criminal în serie a cărui identitate a fost un mister timp de 50 de ani. Cu toate acestea, agențiile de aplicare a legii din SUA spun că încă investighează cazul. 

Un comunicat de presă arată că anchetatorii independenți l-ar fi identificat pe „Zodiac Killer” folosind noi dovezi fizice și criminalistice și informații de la martori oculari, scrie CNN. (Mai multe detalii, AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel