Urmărește emisiunea live


Un copil de trei ani a reușit să supraviețuiască singur într-o pădure timp de câteva zile, după ce s-a rătăcit - FOTO

Un copil de trei ani a reușit să supraviețuiască singur într-o pădure timp de câteva zile, după ce s-a rătăcit  / Foto: Pixabay
Un copil de trei ani a reușit să supraviețuiască singur într-o pădure timp de câteva zile, după ce s-a rătăcit / Foto: Pixabay

Un copil de trei ani a reușit să supraviețuiască într-o pădure timp de câteva zile, după ce a dispărut de acasă.

Un băiețel de trei ani  din Texas a reușit să supraviețuiască într-o pădure timp de câteva zile, după ce a dispărut de acasă, scrie ABC News. Copilul a fost dat dispărut miercuri și a fost găsit în viață trei zile mai târziu.

Christopher Ramirez se juca cu un câine din împrejurimi, în timp ce mama sa descărca bagajele din mașină. Animalul a plecat într-o pădure din zonă, iar băiețelul curios l-a urmat. La scurt timp după, câinele s-a întors, însă fără copil. Mama și-a dat seama că micuțul a dispărut. Pentru că nu l-a găsit în apropiere de casă, a alertat autoritățile. Băiatul a fost căutat zile întregi de o echipă de salvatori, de voluntari, dar și de FBI. În cele din urmă, băiatul a fost găsit sâmbătă dimineață, la 8 kilometri distanță de casa familiei sale, de un bărbat care a dorit să rămână anonim.

Șeriful local a declarat că băiețelul „era puțin obosit și deshidratat precum și flămând, dar în general într-o dispoziție bună și sănătos”. Se pare că atunci când s-a luat după câine, micuțul s-a rătăcit în pădure. Poliția locală a relatat că nu există dovezi că băiatul ar fi fost răpit, dar că nu este clar cum acesta a reușit să supraviețuiască fără apă sau mâncare, singur, timp de trei zile.

Sâmbătă, în jurul prânzului, Texas EquuSearch, o organizație care ajută la căutare și recuperarea persoanelor dispărute, a anunțat că Christopher a fost găsit. Aceștia au împărtășit o fotografie cu el fără cămașă, într-o mașină, fiind ținut în brațe de o femeie, deși nu au oferit mai multe detalii.

Doi bărbaţi pierduţi pe mare, salvaţi după 29 de zile de plutit în derivă

Doi bărbaţi din insulele Solomon au petrecut 29 de zile în largul mării, plutind în derivă, după ce transmiţătorul GPS al bărcii nu a mai funcţionat.

Garda de Coastă i-a găsit pe coasta Papua Noua Guinee, la 400 de kilometri de locul în care au început călătoria, adică insula Mono din provincia de vest a insulelor Solomon.  

Aceştia aveau în plan să călătorească doar 200 km spre sud până în oraşul Noro din insula Noua Georgie, folosindu-se de coasta de vest a insulei Vella Lavella, dar şi de insula Gizo ca repere. "Am mai făcut călătoria asta, astfel că trebuia să fie ok", a declarat unul dintre bărbaţi. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel