Urmărește emisiunea live



Un copil de trei ani a fost rănit după ce s-a jucat cu focul, iar doi cai au murit în incendiul provocat de minor

FOTO cu rol ilustrativ: Freepik @stockgiu
FOTO cu rol ilustrativ: Freepik @stockgiu

Un copil de trei ani a fost rănit în urma unui incendiu provocat de minor, iar doi cai au murit în incendiu, în Covasna.

Un copil de numai trei ani a fost rănit și doi cai au murit în urma unui incendiu izbucnit vineri în localitatea Ilieni, cauzat, cel mai probabil, de jocul cu focul, informează Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență (ISU) Covasna, scrie Agerpres.

Potrivit sursei citate, incendiul a cuprins o casă de locuit și două anexe alăturate iar stingerea flăcărilor a durat mai mult de patru ore. Copilul a fost transportat la spital cu arsuri minore, un câine a fost salvat de pompieri, dar doi cai au murit în incendiu.

”La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat pe o suprafață de circa 200 mp. După mai bine de 4 ore de luptă cu flăcările, incendiul a fost lichidat, iar cauza probabilă de producere a acestuia este reprezentată de jocul copiilor cu focul.

În urma incendiului, a rezultat rănirea unui minor în vârstă de 3 ani, care prezenta arsuri minore și a necesitat transportul la spital pentru îngrijiri și investigații suplimentare. Din nefericire, doi cai și-au pierdut viața. Un câine a fost salvat din flăcări de către salvatori”, precizează reprezentanții ISU Covasna.

Pentru stingerea incendiului au intervenit trei autospeciale de stingere, o autospecială de salvare de la înălțimi și un echipaj medical SMURD.

Citește și: 1,1 milioane de lei, despăgubirile pe care trebuie să le plătescă cei doi adolescenți care au provocat incendiul de la Iulius Mall Cluj

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel