Un copil de 9 ani a căzut de la etajul 3 al unui liceu din Roman

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Un incident grav a avut loc în această seară la Roman. 

Au fost momente de panică la un liceu din Roman după ce un copil a căzut de la mare înălțime. Salvatorii au fost alertați imediat prin numărul unic de urgență 112. 

”Ca urmare a unui apel la 112, din jurul orei 16:56, echipajul SMURD Terapie Intensivă Mobilă din cadrul Detașamentului Roman a intervenit pentru acordarea primului ajutor medical unui băiat de 9 ani, căzut de la al treilea etaj al unei clădiri ce aparține liceului ”Petru Poni” din municipiul Roman”, a anunțat ISU Neamț.

Copilul a fost transportat la spitalul din Roman, conștient, cu politraumatisme prin cădere de la înălțime.

Polițiștii au deschis o anchetă în urma acestui incident și continuă cercetările pentru a vedea exact cum s-a întâmplat totul. 

Un bărbat a ajuns în comă după ce a căzut cu liftul de la 12 metri, de pe Primăria Arad

Incident grav în Arad. Un bărbat a ajuns în comă la spital, cu mai multe fracturi după ce a fost proiectat din liftul cu care a căzut de pe clădirea primăriei, scrie Aradon.ro. Muncitorul în vârstă 37 de ani a fost rănit grav după ce a căzut cu o platformă suspendată de una dintre faţadele Palatului Administrativ din Arad, sediul Primăriei oraşului.

Bărbatul a fost transportat la UPU Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad în stare de inconştienţă și a fost supus investigaţiilor medicale la Spitalul Judeţean din Arad, iar RMN-ul a fost trimis şi la Timişoara pentru o analiză suplimentară. Primăria Arad susţine că e vorba de un accident de muncă şi că detalii vor fi, probabil, primite de la firma care a contractat lucrarea.

Firma respectivă a semnat un contract pentru „Reabilitate învelitoare și șarpantă la clădirea Primăriei Municipiului Arad”. Liftul de transport marfa a fost demontat după ce Poliţia a făcut cercetările de la faţa locului.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporala din culpă, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și luarea măsurilor legale care se impun, potrivit IPJ Arad.

Citește mai multe aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel