Un consorțiu de firme reclamă la DNA favorizarea Orange într-o licitație

Un ziar de investigații prezintă o anchetă prin care compania Orange România ar fi fost favorizată în cadrul unei licitații. 

Un consorțiu de firme românești, americane și italiene reclamă la Direcția Națională Anticorupție o comisie de licitație pentru descalificare ilegală și favorizarea Orange România, conform site-ului sursazilei.ro.

Procedura de licitație ar fi fost organizată de către Serviciul de telecomunicații Speciale (STS) pentru atribuirea Contractului de furnizare echipamente și aplicații informatice pentru "modernizarea infrastructurii hardware și software a Sistemului Național Unic pentru Apeluri de Urgență – 112".

Practic este vorba despre un proiect în valoare de peste 184 de milioane de lei și care vizează modernizarea serviciului 112.

La licitația pentru acest proiect s-au înscris mai multe firme, iar trei societăți ar fi reclamat la DNA faptul că licitația a fost fraudată, iar Orange România a fost favorizată în acestă procedură. 

Companiile care au sesizat DNA reclamă faptul că cei la STS aplică diferit legea în raport cu participanţii la licitaţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel