Un cățel s-a reunit cu familia sa, la 10 ani după ce a dispărut / Video

Foto ilustrativ. Imagine de Bruno /Germany de la Pixabay
Foto ilustrativ. Imagine de Bruno /Germany de la Pixabay

Un cățel care dispăruse în urmă cu un deceniu s-a reunit cu familia sa. 

Microcipul l-a adus din nou în sânul familiei. Razzle, un schnauzer negru în miniatură, s-a reunit cu familia după ce, în 2011, a dispărut, potrivit Daily Mail.

Un grup dedicat salvării animalelor l-a descoperit pe Razzle și, cu ajutorul microcipului pe care acesta îl avea implantat, a fost găsită și familia sa. Cățelul se afla la aproape 2.600 kilometri distanță de casa familiei, locul din care a dispărut în urmă cu un deceniu.

La scurt timp după ce a fost descoperit, Razzle a fost dus la un adăpost local, dat fiind faptul că sănătatea sa se deteriorase și nu ar fi supraviețuit unui zbor comercial. Ulterior însă, un pilot, iubitor de animale, a fost de acord să-l ducă din California în Arkansas. 

'Aș vrea doar să mă gândesc la mine ca la o parte foarte mică a unui lanț foarte important, care trebuie să depună toate eforturile pentru a încerca să reducă numărul animalelor fără adăpost sau neglijate', a declarat pilotul Jeremy Wade, conform Fox News.

Videoclipul revederii emoționante a fost postat vineri, pe Facebook.

Jeremy Wade a spus familiei: 'Un pic mai în vârstă decât probabil l-ai văzut ultima oară'.

Aaron Howard a răspuns că: 'Doar puțin'. În timp ce se îndrepta spre el, Rhonda Howard a exclamat: 'Este Razzle!'.

VEZI ȘI: De ce se învârt câinii pe loc înainte să adoarmă

O pisică a fost găsită în viață, printre dărâmături, la 16 zile de la prăbușirea imobilului din Florida

La 16 zile de la prăbușirea imobilului din Florida, o pisică a fost găsită în viață. Binx s-a întors în familie ca un 'miracol'.

Binx locuia cu familia sa, într-un apartament de la etajul nouă al blocului prăbușit în Miami. Vineri, ca un 'miracol', pisica s-a reunit cu familia sa. Voluntarii au găsit felina după 16 zile de la momentul prăbușirii, printre dărâmături. 

Primarul Daniella Levine Cava a declarat într-o conferință de presă că 'după 16 zile lungi și extrem de dificile, sunt fericită că pot să împărtășesc o mică veste bună', potrivit CNN.

Potrivit edilului, unul dintre voluntarii care hrănesc pisicile din zona în care s-a prăbușit imobilul a crezut că a recunoscut-o pe Binx și a dus-o într-un adăpost pentru animale. Acolo, Binx a fost identificată ca aparținând uneia dintre familiile din clădire. (Citește mai mult AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel