Un cameraman a murit într-un accident de circulație

Rareș Paul Râșnoveanu, cameraman la Digi Sport, a murit într-un cumplit accident care s-a produs duminică seară în localitatea clujeană Căpușu Mic.  

Rareș Paul Râșnoveanu, tânărul în vârstă de 24 de ani, ar fi efectuat o manevră de depăşire a autoturismului din faţă, într-o curbă, iar la reîncadrare pe banda sa de mers ar fi pierdut controlul asupra autovehiculului.

"La data de 12 aprilie a.c., în jurul orei 20:00, pe DN1 E60, pe raza comunei Căpuşu Mic, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane şi avarierea unui autovehicul.

Un tânăr de 24 de ani, din Huedin, în timp ce conducea un autovehicul pe DN1 E60, înspre Cluj-Napoca, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, răsturnându-se în afara părţii carosabile.

Conducătorul auto ar fi efectuat o manevră de depăşire a autoturismului din faţă, într-o curbă, iar la reîncadrare pe banda sa de mers ar fi pierdut controlul asupra autovehiculului.

Accidentul s-a soldat cu decesul conducătorului auto", a precizat Poliția Cluj.

Prietenii cameramanului au fost șocați la aflarea tristei vești. "Rareș nu era teribilist. Am lucrat cu el, am fost colegi și întotdeauna era atent la condus. Am mers cu el de nenumărate ori la filmări, zi și noapte, și mereu m-a adus cu grijă acasă. Îmi pare enorm de rău că s-a întâmplat așa ceva. Îmi pare rău pentru el că era atât de tânăr și pentru că era un om minunat. Dumnezeu să te odihească, Rareș!", a fost unul dintre mesajele scrise despre tânărul cameraman.

Rareș Paul Râșnoveanu a lucrat pe rând la B1 TV, Realitatea TV și acum era cameraman sportiv la Digi Sport, scrie Ochiul Clujean.

VEZI ȘI: Om de televiziune ucis la Buzău."L-am văzut întins pe pământul rece"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel