Urmărește emisiunea live


Un bucătar a murit după ce a căzut într-un ceaun uriaș de ciorbă. Gătea pentru o nuntă

Foto ilustrativ. Imagine de joker177 de la Pixabay
Foto ilustrativ. Imagine de joker177 de la Pixabay

Un bucătar care pregătea mâncare pentru o nuntă a murit după ce a căzut într-un ceaun uriaș de ciorbă.

Incident tragic în Irak. Un bucătar în vârstă de 25 de ani, care gătea pentru o nuntă, a murit după ce a căzut într-un ceaun uriaș de ciorbă, scrie Insider. Oalele atât de mari sunt comune în Orientul Mijlociu, la petrecerile de nuntă cu sute de invitați.

Bucătarul a ajuns la spital cu arsuri pe 70% din suprafața corpului și, în ciuda eforturilor medicilor, la cinci zile după, a fost declarat decesul.

El era unul dintre bucătarii care se ocupau de pregătirea unui meniu de nuntă pentru Hazel Hall, un local din districtul Zakho, în nord-estul Irakului, potrivit portalului de știri Middle East In-24.

Bărbatul a alunecat și a căzut în lichidul fierbinte când mesteca în ciorba de pui. 

În urma sa au rămas trei copii, cel mai mic în vârstă de șase luni, a transmis familia, conform Arab News.

O rudă a dezvăluit în cadrul unei transmisii live a rețelei de televiziune Rudaw că bărbatul „lucra ca bucătar de opt ani și prepara meniuri pentru petreceri de nuntă, înmormântări și alte evenimente. În ultimii doi ani, a lucrat la bucătăriile localurilor de nuntă pentru 25.000 de dinari (17 dolari americani) pe zi”.

O femeie din Satu Mare a incendiat două mașini, încercând să facă o ciorbă la butelie

În urmă cu câteva zile, o femeie în vârstă de 60 de ani, din Satu Mare, a incendiat două mașini, în încercarea de a face o ciorbă, la butelie, într-o parcare publică. N-a apucat să facă mâncare pentru că butelia a explodat. 

Femeia, care lucrează ca vânzătoare de legume la piața din zonă, a vrut să facă o ciorbă după o zi de muncă, între cele două mașini ale familiei. 

'A explodat fără să apuc să fac mâncare, numai când am deschis-o', a spus femeia, potrivit Observator.

Văzând la ce s-a ajuns, femeia s-a speriat și a cerut ajutor. Flăcările ajunseseră deja la stâlpii de înaltă tensiune și se extindeau rapid spre mașinile din parcare. La fața locului s-au deplasat cinci subofițeri cu o autoutilitară de stingere cu apă și spumă, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Satu Mare, Bianca Timiș. 

A rămas fără cină, dar și fără autoutilitara care îi era și dormitor, abia cumpărată. Celălalt vehicul a fost parțial distrus. (Citește mai mult AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel