Urmărește emisiunea live


Un brăilean a făcut infarct, după ce a văzut factura la gaze

Un brăilean a făcut infarct, după ce a văzut factura la gaze / Foto: Pexels
Un brăilean a făcut infarct, după ce a văzut factura la gaze / Foto: Pexels

Un brăilean ar fi făcut infarct după ce a primit o factură uriașă la gaze.

Un brăilean susține că a făcut infarct, după ce a primit factura la gaze. Acesta ar avea de plată 2.002 lei. El a povestit acest lucru printr-un mesaj adresat site-ului local infobraila.ro.

”Vă scriu în legătură cu facturile de gaz primită ieri. Este de speriat, în sensul că, pentru un consum aproape dublu față de luna noiembrie, s-a emis acum o factură de 10 ori mai mare. Vă dau exemplul meu, pentru un consum de 91 metri cubi luna trecută s-au plătit 283 de lei, iar acum, la 190 de metri cubi, trebuie să plătesc 2.000 de lei. Cum să plătesc eu această sumă, să fac rată la bancă? Dar lunile viitoare? Ce ne așteaptă?”, a scris bărbatul.

Brăileanul a mărturisit că a făcut infarct la scurt timp după ce a aflat cât trebuie să plătească la gaze. Soția sa ar fi chemat de urgență ambulanța, iar medicii i-au salvat viața omului, însă l-ar fi avertizat că nu trebuie să se mai supere.

Soția mea a chemat Salvarea, că mi s-a făcut rău când văzut. Noi murim de foame în casă și ăștia își bat joc de noi! Medicii mi-au zis că am făcut infarct de supărare. Noroc că m-au dus la spital și mi-au dat ceva care a dizolvat, nu știu eu exact, dar mi-au zis să mă feresc de supărări. Cum să mă feresc de nenorocirea care se abate peste noi în fiecare zi?!”, a mai spus brăileanul.

Facturi URIAȘE la energie. Virgil Popescu, apel către furnizori: Nu trebuie să le bage mâna în buzunar. Gata, ajunge!

Ministrul Energiei a lansat un apel la adresa furnizorilor de energie electrică și gaze naturale. Virgil Popescu le-a transmis acestora să aplice legea și să includă în facturilor românilor plafonările și compensările.

”Da, furnizorii au greșit pentru că au emis facturi, unii dintre ei să zicem, fără compensări, fără plafonare. Unul dintre marii furnizori până astăzi a dat drumul la facturi fără să aplice legea. Abia astăzi, și probabil în urma controlului declanșat de către Autoritatea de Protecție a Consumatorului, solicitat de mine săptămâna trecută pentru a fi verificați absolut toți furnizorii de energie electrică și gaze naturale dacă aplică legea pentru că așa cum aveți dumneavoastră, am și eu informații, și mie îmi trimite lumea facturi, și eu văd ceea ce se întâmplă, și eu am primit factură de la acel furnizor necompensată și neplafonată. Abia în urma acestui control care a pornit și care avansează, au pornit să emită facturi.”, a declarat Virgil Popescu. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel