Urmărește emisiunea live


Un botoșănean și-ar ucis fosta soție și le-ar fi rănit pe mama și sora acesteia

Fotografie creată de Donald Tong, de la Pexels
Fotografie creată de Donald Tong, de la Pexels

Un bărbat din Botoșani a fost reținut după ce, luni după-amiaza, și-ar fi înjunghiat mortal fosta soție și le-ar fi rănit pe mama și sora acesteia.

Un bărbat de 45 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Botoşani după ce, în cursul după-amiezii de luni, şi-ar fi ucis fosta soţie şi le-ar fi rănit, prin înjunghiere, pe mama şi sora femeii, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Delia Nenişcu, conform Agerpres.

Potrivit sursei citate, bărbatul bănuit de comiterea faptei a părăsit zona până la sosirea echipajelor de poliţie.

"Astăzi, în jurul orei 15:30, poliţiştii din Botoşani au fost sesizaţi de către o femeie, din comuna Şendriceni, cu privire la faptul că un bărbat, având asupra sa un cuţit, a părăsit locuinţa vecină, în fugă. Din primele verificări, s-a stabilit faptul că este vorba despre un bărbat, de 45 de ani, din comuna Lozna, care s-a deplasat la locuinţa fostei sale soţii, de 44 de ani, pe care ar fi înjunghiat-o, cadrele medicale ajunse la faţa locului declarând decesul. În aceeaşi locuinţă, se mai aflau mama femeii, în vârsta de 60 de ani şi sora acesteia, în vârstă de 38 de ani, care au fost preluate de ambulanţă, prezentând şi acestea plăgi înjunghiate", a afirmat Nenişcu.

Oficialul Poliţiei precizează că, în urma activităţilor desfăşurate de poliţişti şi jandarmi, bărbatul a fost prins şi se află în custodia poliţiştilor.

"Cercetările sunt preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani, sub aspectul comiterii infracţiunilor de omor calificat şi tentativă de omor", a informat Nenişcu.

VEZI ȘI: Femeie ucisă în fața fiului ei, la Vaslui. Fostul concubin este principalul suspect

Scene de groază au avut loc, la începutul lunii februarie, în Vaslui. O femeie de 35 de ani a fost găsită moartă, într-o baltă de sânge. Crima ar fi avut loc sub ochii celui mai mic copil, un băiețel de patru ani. Principalul suspect, fostul concubin al acesteia, a fost găsit după căteva ore, pe câmpuri, și a fost dus la sediul poliției.

Ulterior, bărbatul, cu 10 ani mai în vârstă decât victima, a fost reținut de polițiști. 

Femeia de 35 de ani era mama a trei copii, cu vârste de 4, 17 și 19 ani și lucra la un depozit din Bârlad. Sătulă de bătăi, ea se refugiase în casa unei rude din comuna vasluiană Zorleni. În seara cu pricina, în locuință ar fi intrat fostul concubin al femeii. Acesta este bănuit că ar fi atacat-o cu un cuțit și ar fi fugit. Trupul victimei a fost găsit de o vecină. (Știrea, AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel