Femeie ucisă în fața fiului ei, la Vaslui. Fostul concubin este principalul suspect

Fotografie creată de Donald Tong, de la Pexels
Fotografie creată de Donald Tong, de la Pexels

O femeie în vârstă de 35 de ani a fost ucisă, vineri, în fața celui mai mic copil. Principalul suspect, fostul concubin al femeii, a fost reținut pentru 24 de ore. 

Scene de groază au avut loc, vineri, în Vaslui. O femeie de 35 de ani a fost găsită moartă, într-o baltă de sânge. Crima ar fi avut loc sub ochii celui mai mic copil, un băiețel de patru ani. Principalul suspect, fostul concubin al acesteia, a fost găsit după căteva ore, pe câmpuri, și a fost dus la sediul poliției.

Bărbatul, cu 10 ani mai în vârstă decât victima, a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Femeia de 35 de ani era mama a trei copii, cu vârste de 4, 17 și 19 ani și lucra la un depozit din Bârlad. Sătulă de bătăi, ea se refugiase în casa unei rude din comuna vasluiană Zorleni. Vineri seară, în locuință ar fi intrat fostul concubin al femeii. Acesta este bănuit că ar fi atacat-o cu un cuțit și ar fi fugit. Trupul victimei a fost găsit de o vecină. 

Echipajul medical de la Ambulanța Bârlad a găsit victima „fără semne vitale şi cu o plagă înjunghiată la nivelul cordului. „Avea semnele morţii deja instalate, motiv pentru care s-a declarat decesul fără a mai fi efectuate manevre de resuscitare”, a declarat un medic, potrivit ȘtirileProTV.

Potrivit localnicilor, femeia ar fi fost amenințată în trecut, cu moartea, de către individ. 

Cercetările în acest caz continuă. 

Tot în această săptămână, o altă femeie a fost ucisă, în Giurgiu. Soțul, principalul suspect 

Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată, joi seară, la ora 20:06, de către o femeie, cu privire la faptul că o rudă de-ale sale ar fi fost înjunghiată de către soț.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, respectiv la un bloc din cartierul Tineretului, în baza sesizării. De asemenea, a fost solicitat sprijinul unui echipaj SMURD. Cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru femeia de 35 de ani, fiind constatat decesul.

Soțul femeii, în vârstă de 45 de ani, care fugise de la domiciliu, a fost depistat de polițiști la scurt timp. 

Cercetările au fost preluate către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, anunță IPJ Giurgiu, potrivit giurgiu-news.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel