Un pensionar, omorât în centrul Capitalei. Bărbatul a fost atacat după ce a scos bani de la bancomat

Un bătrân, omorât în centrul Capitalei. Bărbatul a fost atacat după ce a scos bani de la bancomat / Foto: Pixabay
Un bătrân, omorât în centrul Capitalei. Bărbatul a fost atacat după ce a scos bani de la bancomat / Foto: Pixabay

Un pensionar a fost atacat în centrul capitalei după ce a scos bani de la bancomat.

Un bucureștean a fost ucis în plină stradă. Bărbatul a fost atacat după ce scosese bani de la un bancomat din Sectorul 3 al Capitalei, scrie Realitatea.net.

Bătrânul de 72 de ani a fost tâlhărit în apropierea unei stații de autobuz. Din cauza rănilor grave, victima a murit la spital. Poliția Capitalei a anunțat, marți, că a fost reținut un suspect, un individ extrem de periculos.

"Concret, în data de 14 august, în jurul orei 00.00, a fost sesizată de către un spital de urgență că la camera de gardă a fost adus, în stare de inconștiență, cu leziuni la cap, un bărbat neidentificat, găsit în apropierea unei stații de autobuz din sectorul 3. În cursul nopții, bărbatul a decedat. Cercetările au fost preluate de Parchetul Tribunalului București și Serviciul Omoruri, iar în urma mai multor audieri a fost identificată victima și, prin intermediul unui membru al familiei sale, s-a reușit stabilirea traseului urmat de victimă în ziua de 13 august.", precizează Poliția Capitalei.

Ce au surprins camerele de supraveghere din zonă

Oamenii legii au vizionat mai multe filmări de pe camerele de supraveghere din zonă și au aflat că bărbatul de 72 de ani a retras mai multe sume de bani de la un bancomat, iar la acel moment avea asupra sa mai multe bunuri personale care nu au mai fost găsite la momentul în care a fost descoperit inconștient.

Atacatorul ar fi vândut obiectele furate

Potrivit polițiștilor, au identificate două persoane care intraseră în posesia unui bun care îi aparținea victimei. În urma audierii acestora a rezultat că le fusese vândut de un bărbat din același cartier, cunoscut doar în baza unui prenume. Ulterior a fost stabilită identitatea individului în cauză. 

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore de către Parchetul Tribunalului București, iar ulterior instanța a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă. Este vorba despre un bărbat de 45 de ani,  care locuiește în Sectorul 3 al Capitalei. El este cercetat acum pentru tâlhărie urmată de decesul victimei. Ancheta în acest caz continuă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel