Urmărește emisiunea live


Un bărbat și-a primit sentința, după ce a DECAPITAT fiica unui diplomat

Sursă foto: Pexels
Sursă foto: Pexels

Un pakistanez care a decapitat cu cruzime fiica unui diplomat străin și-a primit sentința la închisoare. 

Un bărbat din Pakistan a fost găsit vinovat de uciderea fiicei unui diplomat străin într-un caz brutal de decapitare care a stârnit nenumărate apeluri din partea societății pentru o mai bună protecție a victimelor violenței domestice, scrie CNN

Un judecător din Islamabad l-a condamnat joi la moarte pe Zahir Jaffer pentru uciderea lui Noor Mukadam, în vârstă de 27 de ani, în iulie anul trecut, la casa familiei lui Jaffer, într-un cartier bogat din capitala țării.

A pledat nevinovat la acuzațiile aduse

Jaffer, fiul de 30 de ani al unei familii influente, cu dublă cetățenie, pakistaneză și americană, a fost arestat la locul atacului și ulterior acuzat de crimă premeditată, viol și răpire. El a pledat nevinovat pentru toate acuzațiile care i-au fost aduse. 

Tatăl victimei, Shaukat Mukadam, a salutat verdictul.

”Acest caz este pentru toate fiicele Pakistanului”, a spus el reporterilor. ”Societatea și mass-media au venit de partea noastră, întreaga națiune și lumea a fost de partea noastră” a mai spus bărbatul. 

Tehnologie revoluționară pentru cazurile de violență domestică

În Marea Britanie a avut loc prima condamnare a unei persoane pentru violență domestică după ce a fost pulverizată cu SmartWater, un lichid criminalistic care apare sub lumina ultravioletă. Tehnologia este testată de forțele de poliție în speranța de a menține femeile în siguranță.

Substanța rămâne pe piele timp de până la șase săptămâni, iar pe îmbrăcăminte mult mai mult timp și leagă într-un mod categoric agresorul de lotul specific de apă care a fost pulverizat.

Victima din West Yorkshire este una dintre cele peste 200 de femei din Anglia care au SmartWater în casele lor. Pachetele includ un recipient de mână pentru pulverizare, un gel pentru mânerele ușilor și porți și o capcană automată care pulverizează lichidul dacă cineva se apropie de casă.

Comisarul poliției din West Yorkshire, Lee Berry, care a venit cu ideea, a declarat pentru BBC: „Abuzul domestic este adesea dificil de urmărit penal și multe dintre aceste acte au loc în spatele ușilor închise. Dacă am marcat criminalistic, atunci putem urmări pe cineva până la o locație. Vom ști cine este făptuitorul și vom ști și cine este victima”. Citește mai multe AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel