Un bărbat și-a omorât partenera în bătaie. A fost arestat

Sursa: Pixabay/Foto ilustrativ
Sursa: Pixabay/Foto ilustrativ

Un bărbat de 49 de ani din comuna Albota, suspectat că şi-a lovit concubina care a murit în urma leziunilor suferite în momentul când a fost doborâtă la pământ, a fost reţinut, a anunţat, sâmbătă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

Cercetările în acest caz au fost efectuate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş.

"Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 7 aprilie, în urma unui conflict în familie, pe fondul consumului de alcool, cel în cauză ar fi lovit-o pe concubina sa de 58 de ani, din comuna Poduri, judeţul Bacău, care s-ar fi dezechilibrat şi s-ar fi lovit cu capul de gresie. Femeia a fost transportată la spital în data de 8 aprilie, iar în dimineaţa zilei de 9 aprilie aceasta a decedat", se arată într-un comunicat al IPJ Argeş.

Suspectul a fost reţinut pentru săvârşirea infracţiunii de lovituri sau vătămări cauzatoare de moarte, urmând ca în cursul zilei de sâmbătă să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, cu propunere de luare a unei măsuri preventive, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel