Un bărbat din Vaslui s-a dus până la Iași ca să se sinucidă, dar era să moară înghețat de frig

Un bărbat din Vaslui s-a dus până la Iași ca să se sinucidă, dar era să moară înghețat de frig / Foto: Doinița Manic
Un bărbat din Vaslui s-a dus până la Iași ca să se sinucidă, dar era să moară înghețat de frig / Foto: Doinița Manic

Un bărbat din Vaslui s-a dus până la Iași cu intenția de a se sinucide, dar era să moară de frig.

Un bărbat din Vaslui s-a dus la Iași pentru a se sinucide, dar era cât pe ce să moară de frig, scrie Ziarul de Iași. Polițiștii ieșeni au observat pe stradă, în zona Tehnopolis, un bărbat într-o stare precară şi înghețat de frig. Acesta purta haine nepotrivite pentru temperatura de afară, de -8 grade.

Bărbatul fost invitat în autospeciala de serviciu pentru a se încălzi, iar în urma interacțiunii cu acesta, polițiștii locali au aflat că nu este din județul Iași și a părăsit locuința din județul Vaslui cu scopul de a se sinucide, fără să-i anunțe pe membrii familiei că pleacă de acasă și că vrea să recurgă la acest gest extrem.

Au fost identificate rudele bărbatului, iar polițiștii locali i-au informat despre situație. În jurul orei 00.00, bărbatul a fost preluat de membrii familiei și condus la domiciliu, în județul Vaslui.

Un gorjean a încercat să își pună capăt zilelor, după ce a văzut factura la energie electrică

Caz șocant în Gorj. Un bărbat din comuna Turburea a încercat să îşi pună capăt zilelor când a văzut factura la energie electrică, în valoare de 800 de lei. Pentru el suma este uriașă, asta în contextul în care familia sa are venituri totale de aproximativ 600-700 de lei lunar, formate dintr-un ajutor social și alocațiile copiilor.

Se pare că precedenta factură pe care o primise bărbatul avea o valoare de aproximativ 600 de lei, fiind o regularizare pentru jumătate de an. A doua, de 800 de lei, era pe două luni. Șocat de suma pe care o are de plată, bărbatul ar fi luat un cuțit și s-ar fi înțepat în torace. Rana pe care și-a provocat-o este superficială şi nu a avut nevoie să fie transportat la spital. Vezi mai mult AICI. Un alt bărbat, din Brăila, susține că a făcut infarct, după ce a primit factura la gaze. Acesta ar avea de plată 2.002 lei. El a povestit acest lucru printr-un mesaj adresat site-ului local infobraila.ro (Vezi AICI știrea). Soția sa ar fi chemat de urgență ambulanța, iar medicii i-au salvat viața omului, însă l-ar fi avertizat că nu trebuie să se mai supere pentru că își poate pune viața în pericol.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel