Un bărbat din Vaslui a jucat golf în găurile din asfalt, în semn de protest - VIDEO

Un bărbat din Vaslui a jucat golf în găurile din asfalt, în semn de protest / Foto: Captură video Facebook: Anton Lucian Andrei
Un bărbat din Vaslui a jucat golf în găurile din asfalt, în semn de protest / Foto: Captură video Facebook: Anton Lucian Andrei

Un bărbat din Vaslui a protestat într-un mod inedit. Acesta a jucat golf în găurile din asfalt.

Protest altfel în Vaslui. Un bărbat din comuna Roșiești și-a manifestat mulțumirea în privința stării deplorabile a drumurilor, scrie Vremea Nouă. Acesta și-a scos crosa și s-a filmat jucând golf printre găurile din Drumul Județean 244.

“Cred că a venit momentul să nu mai credem în speranța că acest drum DJ244A va fi reabilitat de către Consiliul Județean, ei știu doar să pună petice sau aruncă gunoiul sub preș, că poate așa prostii nu o să vadă bătaia de joc! Așa că ar trebui sa nu mai fim nepăsători și să începem în a strânge semnături pentru a le cere celor de la județ reabilitarea acestui drum!” a fost mesajul postat de tânăr pe Facebook.

Drumul din România în care poți intra în groapă până la brâu

O altă șosea, din Caraș-Severin, este un adevărat pericol pentru șoferi. Este vorba despre drumul județean care duce spre Banatul Montan și care este plin de gropi. În urmă cu câteva luni pe șosea apăruse o groapă uriașă, în care poți intra până la brâu.

"Această groapă, semnalizată cu crengi și adâncă de un metru și 12 centimetri, a devenit vedetă pe rețelele sociale. Șoferii intră efectiv în ea până la brâu și se pozează în această ipostază, într-un gest prin care vor să atragă atenția. Ei cer autorităților refacerea completă a drumului.", relatează un jurnalist Digi24.

Un tânăr a pus în groapă o ramură groasă de copac, pentru a-i atenționa pe ceilalți șoferi. Aceștia spun că groapa este foarte periculoasă în caz că nu o observi. Îți poți avaria grav mașina, sau mai rău, poți produce chiar un accident. Și mai periculos este noaptea, atunci când drumul este mai puțin vizibil.

„O punem aici, să nu ne rupem mașinile, că acum două săptămâni, m-am dat în ea. Am schimbat rulmentul pe dreapta, asta este România!” - conchide el cu amărăciune. „Am oameni care vin din Austria la mine acasă și au zis: Acu' și-n veci, amin, pururea! Ce să mai... Am acasă 10 mașini și 7 sunt stricate”, povestește tânărul supărat. 

Autoritățile promit reabilitarea drumului. Până în luna decembrie 2023 acesta ar trebui să fie reabilitat complet. Citește știrea completă și vezi imaginile video AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel