Un bărbat din Suceava a căștigat la LOTO, dar a rămas fără miile de euro, după ce a fost jefuit

Un bărbat din Suceava a căștigat la LOTO, dar a rămas fără miile de euro, după ce a fost jefuit / Foto: Pixabay, de moerschy
Un bărbat din Suceava a căștigat la LOTO, dar a rămas fără miile de euro, după ce a fost jefuit / Foto: Pixabay, de moerschy

Un bărbat din Suceava a fost jefuit după ce a câștigat la LOTO.

Un bărbat din județul Suceava a fost jefuit, după ce a câștigat LOTO 10.000 de euro. Ghinionistul este un bărbat de 41 de ani din comuna Ostra. El a rămas fără borseta în care avea banii câștigați, după prin sat s-a dus vestea că el a câștigat banii, iar patru bărbați l-au tâlhărit.

Victima a sesizat autorităților faptul că, în noaptea de marţi spre miercuri, în timp ce se afla la domiciliu, în locuinţă au intrat patru indivizi care l-au amenințat și i-au furat borseta pe care o avea la brâu, în care se aflau 55.000 lei, scrie Realitatea.net.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, s-a obţinut mandat de percheziţie în şase locaţii având legătură cu principalii suspecţi. La domiciliile acestora s-au identificat şi ridicat bunuri şi obiecte care interesează cauza.

Polițiștii au deschis dosar penal pe numele a patru bărbați. Doi dintre ei sunt cercetați pentru acuzații de tâlhărie calificată, iar alţi doi pentru comiterea infracţiunii de complicitate la infracţiunea de tâlhărie calificată. Cei patru au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi arestați. În continuare, vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

A câștigat 200 de milioane de euro la Loto și i-a donat pentru un scop caritabil

O plată uriașă la loterie este folosită pentru „a proteja pe cei vii și a veghea asupra propriului nostru viitor”, într-o mișcare care a fost numită excepțional de generoasă. Jackpotul EuroMillions de 200 de milioane de euro a fost folosit pentru a înființa o fundație de mediu care va proteja pădurile și va stimula biodiversitatea. Dar omul din spatele filantropiei de mediu nu vrea nicio recunoaștere, alegând în schimb să rămână anonim.

„Visul meu nu a fost niciodată să achiziționez bărci, castele sau alte mașini sport, este să fiu util și să dau sens acestor bani, cu impact pozitiv maxim”, a spus bărbatul, cunoscut sub numele de Guy, într-o scrisoare deschisă.

Guy a numit fundația Anyama după un oraș din Coasta de Fildeș. Se înțelege că a locuit acolo, deși nu se știe nimic mai mult despre legătura lui cu țara din Africa de Vest. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel