Un bărbat aleargă „gol pușcă“ pe străzile din Oradea. Caz similar cu un polițist din București / VIDEO

Un bărbat aleargă „gol pușcă“ pe străzile din Oradea. Caz similar în București  / Sursă foto: Captură foto
Un bărbat aleargă „gol pușcă“ pe străzile din Oradea. Caz similar în București / Sursă foto: Captură foto

Un bărbat complet dezbrăcat a fost surprins de trecători în timp ce alerga pe străzile din Oradea.

Incident neobișnuit, duminică seară pe străzile din municipiu. Un bărbat de 29 de ani din Oradea a fost filmat în timp ce alerga gol pușcă pe Bulevardul Dimitrie Cantemir. Isprava s-a petrecut duminică, în jurul orei 20:30 și a fost sesizat la 112 de către un martor la scena respectivă.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul municipiului Oradea. Bărbatul a fost identificat ca fiind un orădean de 29 de ani. Acesta prezenta o anumită stare de confuzie. Ulterior, bărbatul a fost internat pentru îngrijiri medicale la un spital de specialitate din Oradea”, a declarat pentru Bihon.ro, Alina Fărcuța, comisarul-șef IPJ Bihor.

Imaginile respective au fost filmate de către un trecător și postate pe rețelele de socializare. În imagini se observă un bărbat care aleargă în costumul lui Adam, prin Centrul Civic, în zona Oradea Plaza. Pe fundal se aude o voce care strigă: „Uitați cum se umblă prin Oradea … șefu`… Bă ești prost…”, sunt cuvintele care însoțesc filmarea respectivă, potrivit Bihon. IMAGINILE POT FI URMĂRITE AICI.

Caz similar în București

Potrivit Realitatea, un polițist local de la Sectorul 3 alerga complet dezbrăcat pe un bulevard din Capitală, luni. Poliția a intervenit și a decis să fie transportat la Spitalul Obregia. 

„La data de 14.06.2021, ora 15.20, agenții de siguranță publică din cadrul Secției 12 Poliție s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că o persoană de sex masculin alerga complet dezbrăcată pe B-dul Camil Ressu. Persoana a fost interceptată și ulterior identificată ca fiind Muzica Alberto Antonio. Din verificări s-a stabilit că acesta este angajat la Poliția Locală a Sectorului 3 - Dispecerat.

Cel în cauza urmează să fie transportat la Spitalul Obregia. În cauză vor fi efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzute la art 375 CP”, a transmis Poliția.

Un tânăr dezbrăcat agresează  un minor

Anul trecut, polițiștii din Neamț au reținut un tânăr în vârstă de 18 ani care, dezbrăcat pe stradă, a agresat un minor. Incidentul a fost filmat, postat pe rețelele de socializare și preluat de presă. 

”Având în vedere imaginile apărute în spațiul public, facem precizarea că polițiștii din cadrul Poliției orașului Roznov s-au sesizat din oficiu și fac cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanțelor în care s-a comis fapta (citește mai mult AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel