Un bărbat a orbit și a rămas paralizat după ce a fost mușcat de o cobră regală

Un bărbat a orbit și a rămas paralizat după ce a fost mușcat de o cobră regală / Foto: Pixabay
Un bărbat a orbit și a rămas paralizat după ce a fost mușcat de o cobră regală / Foto: Pixabay

Un bărbat a orbit și a rămas paralizat după ce a fost mușcat de o cobră regală.

Un britanic în vârstă de 49 de ani a rămas orb după ce a fost mușcat de o cobră regală, din cauza veninului extrem de puternic. La câteva luni de la accident, el a rămas și paralizat, scrie The Sun

Ian Jones a fost mușcat de braț de cobră, anul trecut, în timp ce se afla într-un sat indian. Veninul a început imediat să se răspândească în tot corpul, iar bărbatul să se simtă brusc foarte rău. A avut totuși noroc. Putea să moară dacă nu ajungea la spital repede. Bărbatul se afla în India în interes de serviciu, fiind asistent social la o fundație. După incident, a fost dus imediat cu o ambulanță la spital, în doar jumătate de oră. A fost salvat, dar a rămas orb. Mark, fratele său, a povestit despre drama prin care trece acesta.

„Starea lui începuse să se îmbunătățească, dar recent, acum o lună sau două, lucrurile au luat o altă întorsătură, și acum nu-și mai poate folosi picioarele. Am vorbit cu el la începutul lunii mai și mi-a spus că e din rău în mai rău. Și-a schimbat apoi numărul de telefon și nu am mai auzit nimic de el. Ian mi-a zis că e puțin probabil să-și mai folosească picioarele vreodată.” a povestit Mark.

Cum s-a întâmplat să fie mușcat de cobra regală

Colegii de serviciu au povestit că bărbatul era într-o pauză la locul său de muncă, în cadrul fundației de într-ajutorare din localitatea Sabirian de lângă Jodhpur, Rajasthan. Se odihnea, când, dintr-o dată, a fost mușcat de antebraț de o cobră neagră, cu glugă, care a ieșit de după un copac pe neașteptate. Acesta ar fi fost și bolnav de COVID-19 în acea perioadă. Se infectase a doua oară, după ce prima dată fusese bolnav în martie.

Mușcătura cobrei i-a „exacerbat” simptomele de COVID, a declarat colegul bărbatului, Mike Bulpitt, care lucrează de șase ani cu împreună acesta. Totuși, celelalte urmări au fost mult mai grave. Acum organizația de caritate i-a creat bărbatului o pagină pe  GoFundMe, pentru a strânge donații, și speră să poate să-l ajute să-și revină.

VEZI ȘI: VIDEO spectaculos cu viperele din Retezat. Avertisment pentru turiști! Ce nu ar trebui să faceți niciodată dacă vă întâlniți cu o viperă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel