Un bărbat a murit după ce a fost cinstit cu o substanță toxică în loc de țuică

Foto ilustrativ țuică de Mircea Ploscar de la Pixabay
Foto ilustrativ țuică de Mircea Ploscar de la Pixabay

Un bărbat care lucra ca zilier s-a stins din viață după ce a fost cinstit cu o substanță toxică, despre care a crezut că este țuică.

Bărbatul, originar din comuna brăileană Jirlău, lucra ca zilier și, în ziua respectivă, a muncit pe terenurile unui fermier. Acesta din urmă este anchetat acum pentru ucidere din culpă. Pare-se că, în loc să-l cinstească cu țuică, l-a cinstit cu o substanță toxică. 

Cel mai probabil, fermierul a confundat sticla de țuică cu o substanță toxică folosită în agricultură, deși s-a arătat convins că nu ar fi putut face asta. Totodată însă, fermierul a recunoscut că în casă depozitase mai multe substanţe toxice folosite în general în agricultură, legumicultură. 

CITEȘTE ȘI: Cârciumar condamnat după ce a ucis cinci persoane cu alcool metilic pe post de țuică

După ce a băut din substanță, bărbatului i s-a făcut rău. Fermierul l-a dus imediat la spital, la Făurei. Personalul medical i-a cerut fermierului și sticla cu substanța ingerată de zilier, dar nu o luase cu el. Ulterior, victima a fost transportată cu o ambulanță la spitalul din Brăila. Din păcate, a intrat în comă și câteva ore mai târziu a fost declarat decesul. 

Au fost sesizați și poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Făurei cu privire la faptul că la Spitalul de Urgenţă Brăila a fost transportat pentru îngrijiri medicale un bărbat în vârstă de 41 de ani, din comuna Jirlău, care ar fi ingerat o substanţă necunoscută, potrivit Adevărul

Purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila a declarat că "din primele cercetări s-a stabilit că bărbatul s-a deplasat la domiciliul unui consătean, unde ar fi servit o băutură dintr-un recipient de sticlă şi la scurt timp i s-a făcut rău. În cursul zilei de 08.10.2021 a intervenit decesul bărbatului. În cauza poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă."

Cercetările în acest caz continuă. 

VEZI ȘI: Doi bărbați au ajuns la spital după ce au încurcat țuica cu formolul

La începutul acestei veri, doi bărbați au ajuns la Unitatea Primiri Urgențe Suceava intoxicați cu formol. În timp ce lucrau cu ziua la un fermier, cei doi au găsit o sticlă într-o anexă și au băut din ea, crezând că este țuică, potrivit Monitorul de Suceava. (Citește mai mult AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel