Un bărbat a murit după ce a băut apă tare

Un bărbat a murit după ce a băut apă tare  /  Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Un bărbat a murit după ce a băut apă tare / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay

Un bărbat din județul Neamț a murit, ieri, după ce ar fi băut apă tare. Acesta utiliza substanța în scop profesional.

Incidentul a avut loc în dimineața zilei de duminică, în jurul orei 4:00, când bărbatul a fost găsit de soția lui în curtea locuinței, cu simptome de vomă. Potrivit unor surse, el ar fi zis familiei că ar fi băut apă tare.

Pacientul, în vârstă de 61 de ani, din comuna Petricani, a fost transferat de la spitalul din Târgu-Neamț la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Sf. Spiridon din Iaşi. Din nefericire, la puțin timp după ce a fost preluat de cadrele medicale, a intrat în stop cardio respirator şi a murit.

„Pacientul a ajuns în stare gravă, intubat, după ce a băut apa tare pe care o utiliza în interes profesional. Aceasta este suspiciunea. Substanța conține acid azotic și pacientul prezenta arsuri ale esofagului, perforație digestivă cu abdomen acut chirurgical, afectare cardiacă de tipul sdr coronarian acut, renală și neurologică.

În ciuda eforturilor de diagnostic și tratament în UPU, cu susținerea funcțiilor vitale, pacientul a avut o evoluție nefavorabilă, a făcut stop cardiac și nu a răspuns la manevrele de resuscitare” – a fost mesajul transmis de Diana Cimpoeșu, medic șef UPU SMURD Iași, precizează Știri-Neamț.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel