Un bărbat a înghițit peste 1 kg de obiecte metalice, între care cuie și șuruburi, după ce a renunțat la alcool

Foto ilustrativ de Manfred Richter de la Pixabay
Foto ilustrativ de Manfred Richter de la Pixabay

Medicii au găsit în stomacul unui bărbat care s-a lăsat de băutură peste un kilogram de obiecte metalice, între care cuie și șuruburi.

Medicii de la un spital lituanian au făcut cunoscut vineri că au găsit în stomacul unui bărbat mai mult de un kilogram de diferite obiecte metalice mici, printre care cuie şi şuruburi, notează AFP.

Pacientul a fost admis la spitalul din portul Klaipeda, la Marea Baltică, după ce s-a plâns de grave dureri abdominale.

Medicii radiologi au găsit rapid rădăcinile bolii: diverse obiecte metalice, unele de până la 10 centimetri lungime, îi răniseră stomacul bărbatului, punându-i viaţa în pericol.

"În cursul operaţiei care a durat trei ore (...), toate corpurile străine, chiar şi cele mai mici, au fost scoase din stomacul pacientului", a spus chirurgul Sarunas Dailidenas.

Spitalul a difuzat presei locale o poză cu cuiele şi şuruburile scoase din stomacul bărbatului. "Nu am văzut niciodată aşa ceva", a afirmat pentru presa locală Algirdas Slepavicius, chirurg-şef la spitalul din Klaipeda.

Medicul a explicat că bărbatul a început să înghită obiecte metalice în ultimele săptămâni după ce a încetat să bea.

Pacientul era în stare stabilă după operaţie, a adăugat el, potrivit Agerpres.

VEZI ȘI: Artefact vechi de 6.000 de ani, descoperit în stomacul unui aligator

Un expert în animale sălbatice din Mississippi a făcut o descoperire uimitoare în stomacul unui aligator. Acesta înghițise un artefact vechi de 6.000 de ani, scrie Fox News. În stomacul animalului au fost găsite un vârf de săgeată și o bucată grea de plumb. Un al expert a examinat o fotografie a vârfului săgeții și a stabilit că avea o vechime între 5.000 și 6.000 de ani.

„În primă fază m-am gândit să nu postez nimic pe Facebook pentru că nimeni nu ar crede”, a spus expertul. Însă, ulterior bărbatul s-a răzgândit: „E prea tare ca să nu postez pe Facebook. Nu cred că s-a mai întâmplat până acum. Trebuia să postez”.

Expertul susține că aligatorul ar fi înghițit cele două obiecte pentru a-l ajuta la digestie. Aceștia mănâncă pietre, de obicei, pentru a distruge oasele pe care le înghit. Bucată grea de plumb, folosită pentru pescuit la adâncirea plasei în apă, datează de aproximativ 4.000 de ani.  (Știrea, AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel