Un bărbat a încălcat ordinul de restricție și s-a dus să o incendieze pe fosta concubină

Un bărbat de 32 de ani, din comuna Răchitova, a fost reţinut miercuri de poliţiştii hunedoreni după ce s-a dus la domiciliul fostei concubine cu o sticlă de benzină şi i-a spus că-i va da foc, fără să ţină cont că împotriva sa exista un ordin de protecţie emis de Judecătoria Haţeg.

Bărbatul a fost reclamat de fosta sa concubină, o tânără de 24 de ani, din comuna Răchitova. Ea a solicitat sprijinul poliţiştilor după ce bărbatul a venit la domiciliul său şi a ameninţat-o cu incendierea, atât pe ea, cât şi pe mama sa.

"Echipa operativă care s-a deplasat la faţa locului a aplanat conflictul şi a stabilit, în urma cercetărilor, că persoana în cauză, un bărbat în vârstă de 32 de ani, din comuna Răchitova, care se afla în stare de ebrietate, a venit la domiciliul fostei sale concubine având asupra sa o sticlă din plastic în care se găsea benzină şi a ameninţat-o cu incendierea atât pe tânără, cât şi pe mama acesteia", a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, Bogdan Niţu.

Poliţiştii au mai stabilit că, anterior, Judecătoria Haţeg a emis un ordin de protecţie împotriva bărbatului, pentru o perioadă de şase luni, până în luna august.

Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat în faţa magistraţilor pentru luarea măsurilor legale. Pe numele său a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru infracţiunile de încălcare a ordinului de protecţie şi ameninţare.

Vezi și: Pomohaci, căutat de poliție. Este de negăsit! Fostul preot a dispărut

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel