Un bărbat a fost înjunghiat în gât de un coleg de muncă, în Sibiu

Un bărbat a fost înjunghiat în gât de un coleg de muncă, în Sibiu / Foto: Pixabay
Un bărbat a fost înjunghiat în gât de un coleg de muncă, în Sibiu / Foto: Pixabay

Un bărbat a fost înjunghiat în gât de un coleg de muncă, în Sibiu.

Caz șocant în Sibiu. Un bărbat a fost înjunghiat în gât de un coleg de muncă. Doi muncitori de origine vietnameză s-au luat la ceartă, iar situația a degenerat, iar unul dintre ei l-a înjunghiat în torace şi gât pe celălalt. Victima a fost transportată la spital în stare gravă, scrie Realitatea.net.

„În jurul orei 21:45, într-un imobil din municipiul Sibiu, între doi bărbaţi, ambii în vârstă de 41 de ani, cetăţeni străini cu drept de şedere în România, ar fi izbucnit un conflict spontan în urma căruia unul dintre cei doi bărbaţi l-ar fi înjunghiat pe celălalt în zona gâtului şi a toracelui”, relatează Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

După incident, agresorul a fugit din imobil, dar a fost prins la scurt timp de poliţişti. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Bărbatul a fost condus la Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu în vederea audierii cu privire la cele constatate. A fost deschis un dosar penal pentru tentativă de omor.

Polițist, înjunghiat de un tânăr recalcitrant

În cursul zilei de marți, 24 august a.c., un agent de poliţie constănțean a fost înjunghiat de un tânăr în vârstă de 26 de ani, recalcitrant. Ulterior au apărut și imagini cu momentul în care polițistul este atacat.

Precizăm că polițistul se afla în misiune, alături de încă un coleg al său, după ce vecinii bărbatului recalcitrant au sunat la 112 să se plângă de zgomotul pe care acesta îl făcea. Agenții de poliție se prezintă la ușa locuinței tânărului Radu M. Acesta este complet dezbrăcat și îl atacă pe unul dintre polițiști. Individul avea asupra sa un cuțit, pe care l-a folosit asupra polițistului, pe care l-a înjunghiat de mai multe ori în braț, dar și în umăr. Imaginile video cu momentul în care polițistul este înjunghiat de tânăr le vezi AICI.

A doua zi, miercuri, 25 august a.c., procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța a formulat propunere de arestare preventivă, pentru 30 zile, față de inculpatul N. R.-M., în vârstă de 26 ani, fără antecedente penale, cercetat pentru săvârșirea infracţiunii de ultraj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel