Un bărbat a fost decapitat într-un ritual, pentru că oamenii credeau că are aur în cap

Un bărbat a fost decapitat într-un ritual, pentru că oamenii credeau că are aur în cap / Foto: Pixabay
Un bărbat a fost decapitat într-un ritual, pentru că oamenii credeau că are aur în cap / Foto: Pixabay

Un bărbat chel a fost decapitat într-un ritual deoarece oamenii credeau că are aur în cap.

Caz șocant în Mozambic. Poliția a anunțat că un bărbat chel a fost decapitat în cadrul unui ritual deoarece oamenii credeau că acesta are aur în cap, scrie BBC. Se pare că cei care l-au decapitat voiau să vândă capul unui client din Mali, dar că acesta nu s-a prezentat la locul stabilit pentru a face tranzacția. Astfel, capul a fost abandonat în Muandiwa.

Nu este un caz singular

Unii mozambicani cred că capetele bărbaților cheli conțin aur. Primele rapoarte despre bărbați cheli uciși pentru capul lor în țară au fost în 2017. Comerțul cu părți ale corpului este relativ comun în Mozambic, Malawi și Tanzania, unde se crede că aduc noroc și noroc în dragoste. Părțile corpului persoanelor cu albinism sunt deosebit de apreciate.

Un adolescent a fost arestat pentru că și-a DECAPITAT sora. Mama, părtașă la crimă

Un adolescent a fost arestat în vestul Indiei pentru că și-a decapitat sora în vârstă de 19 ani, în timp ce mama lui i-ar fi ținut picioarele tinerei, potrivit poliției, citate de CNN. Victima, care s-a căsătorit împotriva dorinței părinților ei, era însărcinată în două luni, a declarat poliția, citând soțul tinerei. Incidentul a avut loc în Vaijapur, Maharashtra, nici victima, nici acuzatul nefiind numiți public de către poliție.

"Fata (de 19 ani) a plecat împotriva dorințelor părinților ei și s-a căsătorit în urmă cu cinci luni. Au avut o căsătorie legală, la tribunal și de atunci nu a mai fost în contact cu familia ei și locuia cu soțul ei", a relatat Kailash Prajapati, un ofițer de poliție din Vaijapur, Maharashtra. 

Mama și fratele victimei au venit la ea acasă, iar victima i-a invitat înăuntru la ceai, a spus Prajapati.

"Atunci fratele a luat o coasă și a lovit-o de patru ori, decapitând-o. Apoi au ridicat capul și l-au ținut în afara casei, în curte și au lăsat cadavrul înăuntru", a spus Prajapati. „Mama i-a ținut picioarele în timpul incidentului și a fost la fel de complice”, a adăugat el.

Soțul femeii, care se afla acasă pentru că se simțea prea rău pentru a lucra, dormea ​​în casă în momentul incidentului și s-a trezit când a auzit zgomotul, a spus poliția. Citește mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel