Un bărbat a fentat arestul la domiciliu și a fost PRINS. Sancțiune aspră

Un bărbat de 30 de ani a încălcat obligațiile arestului la domiciliu. 

Brăileanul a fost verificat la domiciliu de către organele judiciare şi s-a constatat lipsa sa. Ulterior, bărbatul a fost depistat de către poliţiştii din cadrul Biroului Ordine Publică în timp ce conducea un autovehicul pe o stradă din Brăila.

Judecătoria Brăila a admis sesizarea poliţiştilor de investigaţii criminale de înlocuire a măsurii arestului la domiciliu cu măsura arestării preventive. Pe numele acestuia a fost emis mandatul de arestare preventivă, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Brăila.

[citeste si]

Bărbatul este acuzat că, în 2015, împreună cu alte trei persoane, i-ar fi aplicat mai multe lovituri unui alt brăilean, pe care l-ar fi deposedat de un telefon mobil şi suma de 600 de lei, pe o stradă din municipiu. Poliţişti au întocmit în cauză dosar penal pentru tâlhărie calificată, iar pe numele acestuia Judecătoria Brăila a dispus, la data de 27.06.2016, măsura arestului la domiciliu, faţă de celelalte trei persoane, fiind, de asemenea, luate măsuri preventive.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel