Un bărbat a aruncat la GUNOI 357 de milioane de dolari, în Bitcoin. Ce a urmat e ULUITOR

Foto: Pexels
Foto: Pexels

Un bărbat a aruncat la gunoi 357 de milioane de dolari, în Bitcoin. Cum a fost posibil și ce spune el.

Un bărbat din Marea Britanie și-a aruncat la gunoi vechiul hard disk al computerului, fără să știe la acea vreme că avea acolo un portofel electronic cu 7.500 de Bitcoin pe el. 

Totul s-a întâmplat în anul 2013 și se întâmpla în Țara Galilor. 

La acea vreme, cei 7.500 de Bitcoin pe care i-a aruncat valorau 500.000 de lire sterline, adică 665.000 de dolari, însă acum ar valora 357 de milioane de dolari.

Odată ce și-a dat seama, bărbatul a început o căutare disperată a hard disk-ului.

În ultimii ani, James Howells s-a târât printre mormane de gunoaie în căutarea acelui hard.

"A spus că gunoaiele de acum trei sau patru luni ar fi la aproximativ 2 metri mai jos"

"Am vorbit cu unul dintre tipii de acolo, i-am explicat situația. Și chiar m-a dus cu camionul lui până unde este depozitul de gunoi, șanțul actual la care lucrează. Este cam de dimensiunea unui teren de fotbal. Și a spus că gunoaiele de acum trei sau patru luni ar fi la aproximativ 2 metri mai jos.

Sunt în punctul în care fie râd din cauza asta, fie plâng din cauza asta. De ce nu sunt acum acolo, cu o lopată? Cred că sunt doar resemnat că nu o să-l pot găsi niciodată", a spus James Howells, într-un interviu pentru The Guardian.

După acea conversație, Howells aproape că s-a resemnat cu faptul că averea lui nu va fi găsită niciodată, însă la scurt timp după, a continuat căutarea și încă crede că există speranță.

Mai mult, în speranța că-l va găsi cândva, el a rectrutat vecini și localnici ai orașului în care locuiește pentru a-l ajuta și le-a promis o recompensă. 

Invocând daunele ecologice provocate de căutarea prin gunoiul îngropat, lipsa unui permis pe teren și incertitudinea că hard disk-ul chiar se află acolo, consiliul din Newport nu va permite nimănui să sape în movilele de gunoi, potrivit CNBC.

Bitcoin scade aproape de minimul din 2022. Scădere de 5.6%

Bitcoin a scăzut sâmbătă la ora 18:10 GMT cu 5,6%, până la 34.448,94 dolari, pierzând 1.878,27 dolari față de închiderea precedentă, relatează Reuters.

Bitcoin, cea mai mare și cea mai cunoscută criptomonedă din lume, a crescut cu 1,8% de la minimul anului, de 34.000 de dolari, înregistrat pe 22 ianuarie.

Ether, moneda legată de rețeaua blockchain ethereum, a scăzut sâmbătă cu 8,4%, la 2.352,72 dolari, pierzând 189,64 dolari față de închiderea anterioară, relatează Mediafax.

Vezi mai mult AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel