Un bărbat din Vaslui a aruncat benzină peste soția sa și apoi i-a dat foc. Femeia a sunat la 112 după o zi, când a plecat bărbatul de acasă

Foto cu caracter ilustrativ Unsplash
Foto cu caracter ilustrativ Unsplash

O femeie din Vaslui a fost transportată la spital după ce soțul său a aruncat cu benzină pe ea și apoi i-a dat foc, după cum acuză. 

O femeie în vârstă de 42 de ani din localitatea Puieşti a fost preluată, joi, de o ambulanţă, cu arsuri de gradele II şi III pe 30% din suprafaţa corporală, susţinând că soţul i-a dat foc folosind benzină, au informat reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, transmite Agerpres.

"Din câte susţine femeia, arsura s-a produs prin agresiune şi este mai veche de 24 de ore. Femeia a spus că soţul i-a dat foc cu benzină, iar agresorul este plecat de acasă iar ea a sunat la 112. Victima a fost preluată de o ambulanţă C2 din Bârlad şi este acum transportată la Spitalul Judeţean Vaslui", a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui, dr. Daniel Ungureanu.

Poliţiştii au demarat cercetări în acest caz pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs incidentul. Un caz similar s-a petrecut în luna octombrie 2020. Atunci, un bărbat de 49 de ani din localitatea Verendin, judeţul Caraş-Severin, a aruncat cu benzină peste o femeie de 57 de ani şi apoi i-a dat foc. Victima ajunsese în stare gravă la spital. 

VEZI ȘI: Caz ȘOCANT. Un bărbat a aruncat benzină peste o femeie și apoi i-a dat foc

O altă femeie, de această dată din Botoșani, a fost incendiată de către concubinul său, în luna ianuarie a anului trecut. Bărbatul a acționat în același mod. A stropit-o pe femeie cu benzină, apoi i-a dat foc, doar că în acest caz au luat foc și bunuri din camera în care se afla cuplul, focul extinzându-se inclusiv asupra autorului.

VEZI ȘI: Femeie stropită cu benzină și incendiată de concubinul său, în această seară

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel