Un avion care zbura pe ruta New Delhi - Frankfurt a aterizat pe Otopeni, după ce un pasager a suferit un atac de cord

Un avion care zbura pe ruta New Delhi - Frankfurt a aterizat pe Otopeni, după ce un pasager a suferit un atac de cord - Foto Pexels
Un avion care zbura pe ruta New Delhi - Frankfurt a aterizat pe Otopeni, după ce un pasager a suferit un atac de cord - Foto Pexels

Un avion al companiei aeriene Lufthansa, care efectua un zbor pe ruta New Delhi (India) - Frankfurt (Germania), a aterizat miercuri dimineaţa pe Aeroportul Henri Coandă după ce un pasager a suferit un atac de cord. 

Potrivit Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB), echipajul medical al aeroportului a stabilizat pasagerul în vârstă de 36 de ani care ulterior a fost transportat la spital.

'Miercuri, 19 octombrie, Serviciul de Asistenţă Medicală al Aeroportului Internaţional Henri Coandă Bucureşti a reuşit din nou să intervină cu succes şi să salveze viaţa unui pasager în vârstă de 36 de ani. Pasagerul se afla la bordul aeronavei companiei aeriene Lufthansa, care efectua un zbor pe ruta New Delhi (India) - Frankfurt (Germania). Aeronava a aterizat pe AIHCB la ora 07:13.

După aterizare, la bordul aeronavei a urcat un echipaj medical al aeroportului, reuşind să stabilizeze pasagerul, care suferise un atac de cord.

Conform procedurilor specifice, la aeronavă a fost chemat şi un echipaj SMURD; acesta a preluat pacientul şi l-a transportat la spital', se arată în comunicatul CNAB. Avionul urmează să îşi continue zborul către Frankfurt.

Traficul aerian pe aeroport s-a desfăşurat în condiţii normale. 'Faptul că, în situaţii de urgenţe medicale, piloţii aeronavelor care survolează regiunea sud-est europeană aleg să aterizeze la Otopeni vine să dovedească încă o dată profesionalismul şi dedicarea echipei medicale şi personalului de sol al aeroportului CN Aeroporturi Bucureşti', subliniază sursa citată. 

Citește și - Pasager într-un avion pe ruta Katowice - Antalya, salvat de medicii aeroportului Otopeni

Medicii de pe Aeroprotul Internațional Henri Coandă din București au salvat viața unui pasager de 66 de ani.

Serviciul de Asistenţă Medicală al Aeroportului Internaţional Henri Coandă Bucureşti a reuşit să intervină cu succes şi să salveze viaţa unui pasager în vârstă de 66 de ani, informează reprezentanţii aeroportului. Pasagerul se afla la bordul aeronavei companiei aeriene Corendon Airlines, care efectua un zbor pe pe ruta Katowice (Polonia) - Antalya (Turcia). Aeronava a aterizat pe AIHCB la ora 07:45.

Echipa Serviciului de Asistenţă Medicală a aeroportului a reuşit să stabilizeze pasagerul cu afecţiuni cardiace, după aproximativ 30 minute de la aterizare. Pasagerul a fost transportat în stare stabilă la Spitalul Elias din Bucureşti. Aeronava companiei aeriene Corendon Airlines a decolat de pe AIHCB la ora 09:00, continuându-şi cursa către Antalya. Vezi articolul aici!

Vezi și - Zboruri anulate: Cum îți poți recupera banii deja plătiți pentru biletele de avion

Zborurile anulate au devenit deja ”regulă” pentru unele companii low-cost. Scandalurile iscate de pe urma obligațiilor neîndeplinite au făcut primele pagini ale presei, iar românii și-au relatat experiențele neplăcute avute cu diferite companii de zbor. 

În tot acest conflict, băncile pot interveni pentru a-i proteja pe clienți prin intermediul unui mecanism de blocare al banilor sau printr-o dispută bancară. Astfel, cei care doresc să achiziționeze un bilet de avion pot beneficia în prezent de anumite măsuri de protecție. 

Procedura unei bănci de a recupera banii din urma unui zbor anulat

În această privință, la ING există posibilitatea de a deschide o procedură de dispută bancară prin care banii pot fi recuperați. 

”Venim în ajutorul clienților ING Bank România, care sunt puși în situația de a solicită refuzuri la plată, ca urmare a anulării zborurilor din ultima perioadă, cu pașii ce trebuie urmați în vederea gestionării corecte a acestor solicitări. Menționăm că momentan poziția comerciantului cu privire la modul de gestionare a retururilor necesare nu este una clară, acest lucru având impact asupra inițierii unei dispute bancare. Vezi continuarea aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel