Un american a intrat în Guinness Book după ce a construit o piramidă inversată

Un american a reușit să construiască o piramidă inversată formată din 353 de blocuri de lemn.

Un bărbat din statul american Arizona ar putea deveni deţinătorul unui record Guinness după ce a reuşit să ridice o piramidă inversată formată din 353 de blocuri de lemn Jenga deasupra unei singure piese dreptunghiulare, aşezată vertical, relatează miercuri UPI.

Tai Valianti din Pima a aranjat 353 de piese peste un singur bloc de lemn al jocului Jenga în cadrul unei tentative desfăşurată la biblioteca din localitatea Safford. Evenimentul a fost documentat cu o cameră video, un anunţător şi un aparat de fotografiat, precizează UPI.

Citește și: Accident grav în Capitală. Polițiști și un jandarm, răniți

Nu este mulțumit de rezultat

Valianti a declarat că a doborât cu uşurinţă recordul precedent Guinness World Records, de 208 de blocuri de lemn, însă nu a reuşit să repete cea mai bună reuşită a sa: un edificiu format din 423 de piese.

Dacă (încercarea) este acceptată, voi reveni într-un an. O să repet acest record pentru că nu sunt mulţumit, a mărturisit Valiani pentru publicaţia East Arizona Courier. "Am reuşit să dobor recordul, însă fiecare piesă nu a fost aşa cum ar fi trebuit să fie, a adăugat el.

Potrivit spuselor sale, în comparaţie cu tentativele din timpul antrenamentelor, piesa de la bază a fost uşor uniformă, ceea ce a influenţat negativ echilibrul. 

Citește și: Daea, anunț despre subvenții

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel